divendres, 27 de novembre del 2009

Para ser conductor de primera...


Passo bastantes hores davant del volant i es podria dir que estic fins els mismíssims collons d'aguantar certa gentussa que em trobo habitualment per les carreteres. Setmanalment faig uns 500 km, tirant curt. O sigui que estic ben curtida a l'hora de posar-me davant del volant i n'he passat les mil i una. També s'ha de dir que disfruto portant tot el què vagi amb motor, em relaxa i podria anar fins a la fi del món i no em suposaria cap mena de problema.

Però com deia anteriorment et trobes tota mena de fauna humana per la carretera i més encara si la que condueix és una dona... i jove.

A vegades els hi faries una clatellada a més d'un (i d'una).

Per exemple... No és tant difícil fer una rotonda ben feta! quanta gent veieu que la fa correctament? Sembla xauxa!
Et pares a un semàfor vermell, i abans que es posi verd ja tens el de darrera pitant! joder! surt 10 minuts abans i fica't el pitu al cul!
I aquelles iaies que vam amb el carrito de la compra? Segur que no saben perquè serveixen les voreres, ja que totes van pel mig de la carretera.
O quan vas i et trobes a dos o tres ciclistes de costat, parlant... i a tu et toca estar com una tonta al darrera esperant que se'ls hi acaba la xarrera.
I també n'hi han de que quan veuen una noia sola al cotxe comencen a fer imprudències per lligar, que si ara t'adelanto, que si ara afluixo, ara et torno adelantar i estic un ratet paral·lel al teu cotxe... grrrrrr.
I les motos? Semblen que per ells no existeixin les normes! Adelanten sempre que volen, fins i tot amb línies discontínues i encara sembla que tinguis l'obligació d'apartar-te i deixar-les passar.
I per no dir d'aquelles persones que deixes passar en un pas de vianants i passen que semblen que vagin trepitjant ous! una mica de per favor!!
I també estic fins els collons de tots aquells que acceleren quan els vols adelantar i foten frenassos cada cop que veuen una prostituta per la carretera.
I dels que van enganxats al cul del cotxe? jo els hi faig cada frenada que flipen! i a sobre després et piten!

Doncs si, em cago amb tots ells i encara em quedo curta!

dimarts, 24 de novembre del 2009

2 horitas...


:D

diumenge, 15 de novembre del 2009

Tiene un color especial?


Després de passar un cap de setmana de luxe a Andorra ara toca fer un altre petit kit-kat. La veritat és que hem donat moltes voltes d'on seria la nostra destinació, i el final ens hem decantat per anar a passar 10 dies a Sevilla, ja que tothom ens n'ha parlat meravelles.

Ja tenim gairebé tota la maleta enllestida, ens falta acabar de preparar petites cosetes.

Tots els nostres amics que hi han estat, ja ens han aconsellat llocs obligatoris per visitar, anar de tapeo, de festa, anar a fer el got... Si algu ens pot recomanar el què sigui de Sevilla, també ens ho apuntarem, que 10 dies donen per molt. (Gràcies per les 2 guies Román).

I com no, ja tenim una llista ben complerta de cosetes que ens han demanat: loteria de nadal de Sevilla, roscos, mantecados...


Ens veiem a la tornada!!