dimecres, 24 de novembre del 2010

StopMails


Diàriament rebo entre 10 i 20 e-mails de collonades: que si vídeos, fotos, acudits... M'agrada. I com que els amics i familiars ho saben, me'ls reenvien tots.

Me'ls miro un per un. Suprimint directament tot tipus de cadenes "chorres" i tot tipus de material pornogràfic (què vols que et digui, no m'interessa gens veure les tetes d'una tia ni el què es pot arribar a ficar per un dels seus forats).

En canvi, tots els altres me'ls miro a estones mortes davant del PC. Però el què no suporto i m'agafa una mala llet que ho faig tremolar tot, són els mails que al final et fan un espant de mil dimonis! Collons! Que no teniu empatia o què?!

Estàs ben aficionat mirant el vídeo d'una noia que va en bicicleta, esperant que se la foti amb el primer arbre que trobi, de fons una música ben bonica i relaxant... i BUUUUUUH et surt de cop la cara de la nena de l'exorcista i a sobre xisclant!!

Que em voleu matar o què?! L'espant que m'emporto és poc! El cor se m'accelera a cent per hora i del salt acabo a l'altre punta de l'habitació...

Ara, quan en el mail llegeixo: "Pon los altavoces"... l'esborro de cop! No em cardareu més!!

dimarts, 23 de novembre del 2010

Jo ja he dit la meva


El menjador de casa meva s’ha convertit per uns moments en un autèntic col·legi electoral. Tota la taula plena de diferents partits amb una única cosa en comú: tots fan la mateixa pudor a merda.

Aquest any no podré anar a votar i em toca fer-ho per correu.

dimarts, 16 de novembre del 2010

De cap al teatre


El diumenge a la tarda vam anar a veure l'obra de teatre El Mètode Grönholm. Ens havien parlat molt bé i la veritat és que ens va encantar, vam disfrutar com nens petits.

Només fa falta mirar els actors per tenir la certesa que l'obra ha d'estar d'allò més bé i que no quedaríem decebuts.

Què podríeu arribar a fer vosaltres per aconseguir una feina?
Et fa reflexionar, ja que en moltes ocasions (per bé o per mal) et veus reflexat en algunes reaccions que tenen els personantges. A més, et posen aquell toc d'humor que et fa sortir més d'una rialla, a part, el meu costat hi seia una noia amb aquell riure tan escandalós i alhora tan contagiós que vulguis o no, també hi ajudava.

Us aconsello a tots anar-la a veure.

divendres, 5 de novembre del 2010

Troba les diferències...

Quina diferència hi ha entre un home solter i un home casat???


dimarts, 2 de novembre del 2010

Els nostres Panellets

Tota la tarda del dijous vam estar ben enfeinades fent els panellets. És una tradició familiar que des de que tinc ús de raó la fem entre la meva mare i jo.







No és per tirant-se floretes... però ens queden boníssims!! :)