... En la edad medieval solían extraer el agua del vino de tal modo que su delicada carga se asentara y ocupara menos espacio, luego volvían a añadirla. Un día alguien decidió evitar el proceso de reconstrucción y dio origen al famoso Coñac ...
me encantaron tus escritos nose tienen algo del nose que , que gusta a algunos en este caso yo... creo que ni yo entendi mi cometario pero nose como expresarlo ^^
un gusto de haber dado con este blogg besos! Atte.Gabriela
PD: con respecto a lo del conac gracias por enseñarme lo que no se aprende en la escuela :)
Molt interessant, sí. Jo tampoc ho sabia. Per completar el coneixement, afegiré ara que el conyac (del francès cognac, i aquest de la ciutat francesa de Cognac) és una beguda alcohòlica del mateix tipus que l'aiguardent, que s'elabora a partir del vi de raïm blanc dels ceps cultivats prop de la ciutat de Cognac, en els terrenys càlids del departament de Charente, França.
El sòl calcari contribueix a la qualitat del conyac, així com els mètodes de destil·lació i maduració en botes de roure.
Interessant!!!! Però jo no sóc d´alcohol... ohhh!!!!
Per cert, la frase de lo sabías de esta semana... tela, tela, tela... ejem... l´alex m´ha passat la seva gastro i t´asseguro que porto dos dies deixant més de 120 g!!!!!!
9 comentaris:
Eso no lo sabia yo.He aprendido algo nuevo.
BIEN POR ESE ALGUIEN¡¡¡¡
SALUDOS...
me encantaron tus escritos nose tienen algo del nose que , que gusta a algunos en este caso yo... creo que ni yo entendi mi cometario pero nose como expresarlo ^^
un gusto de haber dado con este blogg
besos!
Atte.Gabriela
PD: con respecto a lo del conac gracias por enseñarme lo que no se aprende en la escuela :)
Molt interessant, sí. Jo tampoc ho sabia. Per completar el coneixement, afegiré ara que el conyac (del francès cognac, i aquest de la ciutat francesa de Cognac) és una beguda alcohòlica del mateix tipus que l'aiguardent, que s'elabora a partir del vi de raïm blanc dels ceps cultivats prop de la ciutat de Cognac, en els terrenys càlids del departament de Charente, França.
El sòl calcari contribueix a la qualitat del conyac, així com els mètodes de destil·lació i maduració en botes de roure.
Sempre aprenent coses noves.
De totes maneres; no m'agrada el conyac; jaja.
Interessant!!!!
Però jo no sóc d´alcohol... ohhh!!!!
Per cert, la frase de lo sabías de esta semana... tela, tela, tela... ejem... l´alex m´ha passat la seva gastro i t´asseguro que porto dos dies deixant més de 120 g!!!!!!
Apali xula!
Striper: ves... cada día se aprenden cosas nuevas!
Groucho: vaya... se forró el tio!
Gaby Morales: Bienvenida a mi blog y estoy muy contenta que te haya gustado! Un beso.
Bua: jejejeje.. tu si que em deixes parada! o hi entens molt o t'agrada molt el conyac! jejeje
Albert: a mi tampoc m'agrada. Jo no sóc d'alcohols durs, jo sóc de vi o cervesa.
Syl: ja era de veure... rodejada de malaltons... cuida't molt i ara que et cuidin ells a tu. Un petonet
No m'agrada gens, Meia.
He cercat això a vikipèdia i ho he copiat aquí.
Jejejeje.
No tenc cap mèrit.
jajajjajaja
és que el wikipedia treu de molts apuros!!! jo també el faig servir molt sovint.
a mi tampoc m'agrada el conyac, massa fort per mi
Publica un comentari a l'entrada