dissabte, 4 d’abril del 2009

Papeles...


Joé!! Per fiiii!!
Avui, obro la meva bústia i... factures, factures, factures...
Però la sorpresa ha set en obrir una carta on, per fi, m'han ingressat els diners de la declaració de la renta (2007). Ja portava més d'un any batallant pels diners que són MEUS! I encara no sé per quin motiu no me'ls van pagar quan tocava. Aquesta setmana, ja tenia pensat presentar-me a hisenda personalment a demanar explicacions, ja que feia mesos que el meu advocat/gestor em portava el cas i no hi trèiem aigua clara. Ja que tots els papers estaven correctes com cada any.
Una part d'aquests diners ja estan col·locats, un sofà i un llit pel meu apartament d'Empuriabrava!!! jujuju
Ara ja podem començar a fer la declaració de la renta del 2008.

En fi... ara només em queda arreglar la paperassa per una multa de fa dos anys, que la tinc més que pagada. Però es veu que per a ells no ho està... són uns veritables "jetas". Sort que guardo tota la paperassa, per antiga i caducada que estigui. Haig de perdre un matí de la meva vida perquè aquesta gent amb corbata que no està qualificada per treballar davant al públic ni portar gestions importants vegi que com sempre van errats. I tanta gent el paro... bufff!
Vaig pagar al seu dia el preu de la multa (310€), ara em diuen que no està pagada, em demanen que pagui el doble (620€) i a sobre que m'embargaràn el compte corrent!!! Fills de la gran puta!!! Voleu també el meu fetge??
Amb aquesta cas, podria reclamar alguna cosa jo? ja que van completament errats i ho puc justificar amb papers? No crec... aquests mamons sempre es surten amb la seva.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres son uns cabrons..Nomes volem que paguem i paguem..

Unknown ha dit...

Ay MEIA!!!! Això de la història de la multa em sona tant... i mira que la RACC es va ficar pel mig... al final em van embargar els diners del compte però en el meu cas era una multa de 15 € i ells es van adjudicar aquests i 36 € més per la patilla.

Unknown ha dit...

Per cert,
Ya te has fundido otra novel·la? Què tal és? LA recomanes com a llibre per a Sant Jordi?????

Anònim ha dit...

Que fort, encara que clar es el que sol passar perque a mi una vegada per un mal entes de la secretaria de la universitat tota una incompetent que hem dona per sac fins l'ultim dia de carrera quasi hem tiren de la carrera. En fi sort amb la multa.

_MeiA_ ha dit...

Striper: Ui tant, això de cobrar ja els hi va bé.

Syl: Jo el dimarts/dimecres aniré a veure si ho puc deixar tot enllestit.
I si, jejeje,, ja me pulit una altre novel·la. Tinc l'entrada programada pel final de mes, així no s'ajunta amb els altres llibres. I si que te'l recomano per st Jordi, és un llibre genial, que no pots parar de llegir'el. MOlt bo.

Lansbury: No sé què tenen la majoria dels funcionaris, que no saben treballar... aiiins. Quina carrera vas fer?

Anònim ha dit...

Relacions Laborals, la part laboral de tota empresa, nomines, segurs socials... vamos dred laboral 100% Un bes

Ironia ha dit...

Yo estuve la semana pasada en hacienda, me pasaron de una mesa a otra hasta volver a la primera, a la vez que se me "colaba" la gente, seis mesas en total pasandose la "bola"!, hasta que grite -pero seréis cabrones!-, me salio del alma... luego me atendieron al acto, cogieron el borrador, lo metieron en un aparato y en 3 segundos ya estaba.

Hay que ser perro por Dios!.

Ànims Meia, mira al banc si et poden fer un rebut nou!...