divendres, 27 de novembre del 2009

Para ser conductor de primera...


Passo bastantes hores davant del volant i es podria dir que estic fins els mismíssims collons d'aguantar certa gentussa que em trobo habitualment per les carreteres. Setmanalment faig uns 500 km, tirant curt. O sigui que estic ben curtida a l'hora de posar-me davant del volant i n'he passat les mil i una. També s'ha de dir que disfruto portant tot el què vagi amb motor, em relaxa i podria anar fins a la fi del món i no em suposaria cap mena de problema.

Però com deia anteriorment et trobes tota mena de fauna humana per la carretera i més encara si la que condueix és una dona... i jove.

A vegades els hi faries una clatellada a més d'un (i d'una).

Per exemple... No és tant difícil fer una rotonda ben feta! quanta gent veieu que la fa correctament? Sembla xauxa!
Et pares a un semàfor vermell, i abans que es posi verd ja tens el de darrera pitant! joder! surt 10 minuts abans i fica't el pitu al cul!
I aquelles iaies que vam amb el carrito de la compra? Segur que no saben perquè serveixen les voreres, ja que totes van pel mig de la carretera.
O quan vas i et trobes a dos o tres ciclistes de costat, parlant... i a tu et toca estar com una tonta al darrera esperant que se'ls hi acaba la xarrera.
I també n'hi han de que quan veuen una noia sola al cotxe comencen a fer imprudències per lligar, que si ara t'adelanto, que si ara afluixo, ara et torno adelantar i estic un ratet paral·lel al teu cotxe... grrrrrr.
I les motos? Semblen que per ells no existeixin les normes! Adelanten sempre que volen, fins i tot amb línies discontínues i encara sembla que tinguis l'obligació d'apartar-te i deixar-les passar.
I per no dir d'aquelles persones que deixes passar en un pas de vianants i passen que semblen que vagin trepitjant ous! una mica de per favor!!
I també estic fins els collons de tots aquells que acceleren quan els vols adelantar i foten frenassos cada cop que veuen una prostituta per la carretera.
I dels que van enganxats al cul del cotxe? jo els hi faig cada frenada que flipen! i a sobre després et piten!

Doncs si, em cago amb tots ells i encara em quedo curta!

13 comentaris:

Minnie ha dit...

Quina gràcia Meia!Una latra cosa en comú,jo també faig uns 500Kms a la setmana!El que passa que últimament faig un trajecte molt més avorrit que el que et deu tocar fer a tu!

Ara unes quantes multes per excés de velocitat si que podrien posar els mossos si fessin un tomb de tant en tant!

òscar ha dit...

Una perfecta (i irònica) radiografia de tota la flora i fauna que es pot trobar a carrers i carreteres. Potser, per no cremar-me més del que toca, vaig preferir prescindir del carnet de conduïr.

Anònim ha dit...

Creia que quan vos traieu el carnet vos donaven un saquet de mal ostia ¿no?, me apuntat al bookaffinity jajaja m'encantaaaa te buscat i tot. Muas

Garbí24 ha dit...

Jo també faig molts de kms i tens tota la raó hi ha una fauna que fot pena, però a mi no m'adelanten per lligar :( ,i si que freno quant veig la puta...però poc eh!!!
Intentaré no adelantarte.....no fos cas et malpensis, o potser si...t'adalantaré amb paral·lel jejejeje

Striper ha dit...

Te has quedat a gust a que sio, es cada hio ha cada prenda per la carretera.

Cris (V/N) ha dit...

Doncs t'entenc perfectament Meia.... saps? el meu pare era xofer dels TMB.... es va pre-jubilar dos anys abans, perdent sou, però deia que ja no podia més amb taxistes, portadors de pizzes, ciclistes, missatgers.... que ell duia un "bitxo" de 18 metres i li entraven ganes de.... en fi, que t'entenc.... paciència i posa't música de relax quan condueixis, jajajaa, petons!!

GAIA ha dit...

Jo faig uns 200 i pico de km a la setmana i he de dir-te que tens tota la raó. Hem toca fer kms per carretera i per aquí encara és pot circular mitjanament bé però, quan es circula pel mig d'Olot en hores punta pot resultar caòtic

Thera ha dit...

Paciència Meia!!! Jo amb qui no puc són amb els 'cotxets' petits que no necessiten carnet. Són habituals en carreteres secundàries i un perill!!!!!!

Sirvi ha dit...

Mira! Jo també m'hi cago... i això que jo no condueixo (em fa por, penso que precisamente per tota aquesta fauna... i això que tinc carnet).

Un petonet!

gerardeli ha dit...

Ja et planyo, haver-te de trobar aquesta fauna cada dia!!!
Molt bona la descripció de tots ells i molt real.
Pren paciència i vigila!!!

Unknown ha dit...

Jajajajajaja! El Manel cada vegada que agafa el cotxe es posa histèric amb tothom menys amb ell...
Em diu és que la gent NO SAP CONDUIR, en aquests moments necessito una bazoca.

Álvaro ha dit...

Que barroera que ets ;*

Ironia ha dit...

¿Paranoia meva o a les ciutats grans sembla que ensumin que ets de poble?, ¿ o ja es el seu comportament habitual?.