diumenge, 15 de novembre del 2009

Tiene un color especial?


Després de passar un cap de setmana de luxe a Andorra ara toca fer un altre petit kit-kat. La veritat és que hem donat moltes voltes d'on seria la nostra destinació, i el final ens hem decantat per anar a passar 10 dies a Sevilla, ja que tothom ens n'ha parlat meravelles.

Ja tenim gairebé tota la maleta enllestida, ens falta acabar de preparar petites cosetes.

Tots els nostres amics que hi han estat, ja ens han aconsellat llocs obligatoris per visitar, anar de tapeo, de festa, anar a fer el got... Si algu ens pot recomanar el què sigui de Sevilla, també ens ho apuntarem, que 10 dies donen per molt. (Gràcies per les 2 guies Román).

I com no, ja tenim una llista ben complerta de cosetes que ens han demanat: loteria de nadal de Sevilla, roscos, mantecados...


Ens veiem a la tornada!!

8 comentaris:

Striper ha dit...

doncs a gaudir de Sevilla.

Garbí24 ha dit...

Només hi he estat de passada, però pinta bé ja ho veuras.....bon viatge

Thera ha dit...

Segur que us agrada. Jo fa molt que no hi vaig, però en guardo un molt bon record. Bon voyage!!

Albert ha dit...

Doncs que vagi molt bé per Sevilla. Al final jo vaig anar una setmana a Egipte.

Ironia ha dit...

"Ozu! shiquilla" xD

Cris (V/N) ha dit...

Meia, hi vaig ser-hi a l'estiu, preciosa ciutat, però al bell mig de l'agost una mica feixuga la visita s'em va fer.... Tot i que la coneixia d'altres vegades, és una ciutat a la que sé que seguiré tornant-t'hi per que m'encisa :) Petons i bon viatge, fins la tornada!!

Unknown ha dit...

Jo ja he anat 3 vegades!!!!!! Bonica oi Meia?

_MeiA_ ha dit...

Ens va encantar!
Vam ensopagar molt bon temps, i a més, el rodatge de la peli de la Camerón Diaz i Tom Cruise (només vam veure els dobles).
La gent molt oberta, les tapes boníssimes, els vins collonuts, la ciutat impressionant... Vam marxar amb un bon regust de boca.