dimecres, 17 de febrer del 2010

Colla de "BERRUS"


El meu poble et multen si no reculls la merda del teu gos. És una iniciativa que la trobo fantàstica, ja que jo tota la vida he tingut gossos i mai a la vida he deixat rastre. Mai m’han hagut de cridar l’atenció. Però hi ha gentussa que només se la pot anomenar per un nom: GUARR@S!

Cada dia surto tres cops al dia a passejar els gossets i sempre trobes a un GUARR@ que intenta deixar la merda a la vorera, al parc o davant d’un portal. No ho tolero i sempre me’n vaig de dret cap a ells i els hi faig recollir. Són aquests GUARR@S els que ens perjudiquen als altres.

Ara bé, a part de trobar moltes cagarades de gossos quan vas passejant, també trobem molts gargalls, escopits, sipis... com li vulguis dir. Què passa aquí? Perquè amb aquests PODRITS no se’ls aplica també aquesta llei? No sé pas què trobo més asquerós, si una caca de gos o un gargall verd.

Molta gent té aquest fastigós costum... jo els agafaria i els hi cardaria unes multasses que quedarien secs de per vida!! GUARR@S! Més que GUARR@S!!

15 comentaris:

Minnie ha dit...

Jeje,sí que és desagradable!jo algun dia n'he hagut d'esquivar algun que tela!
Abans que la gent mastegava tabac hi havia una mena de recipient per escupir,alguna gent n'hauria de portar per si els venen ganes d'escopir al carrer!
Nosaltres bé que portem la bosseta per quan al gos li ve la caca recollir-la, no?

Eulàlia ha dit...

ei,

l'altre dia (escoltant converses alienes) vaig sentir de una noia que deia:
que passejava amb el cotxet el seu fill i de pas passejava al gos, i no tenia bossa per recollir excrements, i ho va fer amb el bolquer de recanvi del fill.

pobre nen si també li vé l'apretón..

Garbí24 ha dit...

Si la gent no es comporta aviat haurem de sortir amb els esquis....

Striper ha dit...

Si noia molt ben diT!!

GAIA ha dit...

Quin fàstic les dues coses. Però que em dius dels homes que orinen pels carrers (dic homes perquè generalment són ells que ho fan tot i que hi ha dones que també)? Molts dels carrerons de les grans i no tan grans ciutats fan una pudor d'orins inaguantable.

Miquel S. Cañellas ha dit...

Comentant el tema amb una persona jove de la meva ciutat, que s'hi va trobar en directe, després d'haver-lo amonsetat per escupitar al terra (ho presencià)li va respondre "forma parte de nuestra cultura". Ja ens podem imaginar quin nivell de cultura oi ?

Cris (V/N) ha dit...

Avui l'Assumpta (de Reus) també parlava de "merdes de gossos" jajajajjaa, teniu un bon panorama, fes fotos com ella, i denúncia a l'Ajuntament, què caram, colla de porcs!!!!!

petons plens de bona olor per tu preciosa :)

Miquel S. Cañellas ha dit...

Fa solament tres hores ....en un parc infantil de Vic, sis o set "dropos" (?) de més de 15 anys. Dues escupitades a distància sobre el "felput" on hi ha de jugar i arrastrar-s'hi la mainada. Què vols que els digui ? Ja m'han chasquejat massa vegades per avisar algú que s'ho mereixia i t'ofenen per torna. La inoperància dels guàrdies i la vigilància cívica deguda la devem a el passotisme (cercavots en dic jo ) dels polítics que ens governen. Omplir la butxaca i engreixar la màquina del partit...la majoria no veuen res més. Quina merda ...i mai tant ben aplicat.

òscar ha dit...

Una fastigossa costum que alguns nens, suposo que influits pel que veuen en els futbolistes, també practiquen. Eccs, eccs i encara més eccs!!!

_MeiA_ ha dit...

Minnie: Bona idea, jo els hi possaria un morrió, i sinó una bossa enganxada a les orelles...

Eulàlia: jajajjaja si la camufla bé entre un portal i una farola segur que no es nota! amb les que hi han! jajaja

Garbi: ja t'ho juro!

Striper: :)

Gaia: també! tens tota la raó! un diumenge el matí és impossible passejar pels carrerons.

Amusic: jo també sóc de Vic i estic molt farta de que sempre ens responguin el què dius tu: forma parte de nuestra cultura -_-
Jo els faria pagar ben cara la broma aquesta...
És fastigos passejar pels carrers.

Cris: Ara mateix entraré al teu blog per buscar el link de l'Assumpta... ;-)

òscar: Bueno... nens i no tant nens... que n'hi ha algun que ja té pèls al cul...

Anònim ha dit...

Jjajaj, gentola jajaj si a mi tb hem passa, jo no tinc gos per el altre dia al parc a 2 metres de una zona habilitada per a que el goset fassa popo (que fina) una dona deisanlo cagar a al cera, collo que estaba a dos pasos de la sona, i no ho pugui remediar i vaig dir: "Eso lo recogera ¿Verdad?" i ella "¿Perdon?" y yo "Si esta perdonada pero si no quiere que la denuncie por guarra recogala mierda de su perro que yo no tengo porque ir esquivando minas", es fa ofendre pero escolta es lo que tu dius hi ha que ser net. Un bes

Modgi ha dit...

S'imagina que fessin una esculptura amb escopinades? Seria una escupitura.

Miquel S. Cañellas ha dit...

I dic jo, a banda de queixar-nos podriem fer alguna cosa més ? Fantàstic per Lansbury....si tots féssim com ell, exigint civisme al carrer "otro gallo nos cantara". Abdiquem molt fàcilment, en el fons perqùe no trobem recolzament dels altres ni dels responsables públics. Ja ho sé que és una excusa fàcil que no fa servir Lansbury i per això li dic "chapeau". Tens el meu aplaudiment i el premi d'honor a la civilitat. Ens fem ressò del teu bon fer.

Thera ha dit...

Fastigós!!!! Molt Fastigós!!! És que al final no voldrem sortir fora...

Miquel S. Cañellas ha dit...

Fa uns anyets, que encara es veien en estacions de tren antigues i en vagons del ferrocarril "prohibido escupir" La icona de la Meia em sembla encara més expressiva i contundent. L'haurem de penjar com a "llufa"del dia d'innocents a l'esquena dels al.ludits escopinadors públics ?