dijous, 19 d’agost del 2010

Estem ben arreglats!


Aquestes vacances en el passeig de Roses s’han viscut situacions no gaire agradables entre els policies i els negrets que venien bolsos, ulleres, cinturons, collarets... i les dones que feien les trenetes.


No crec que facin cap mal per vendre productes al carrer. Si, són tot imitacions, però aquestes mateixes imitacions les pots trobar a qualsevol botiga del centre de Roses. Si els comerciants estan emprenyats, doncs que abaixin preus, que venen exactament el mateix gènere, ni més ni menys.


Que no paguen impostos? Clar que no, perquè no els hi deixeu. No voleu aquesta competència. Ells estan disposats a pagar cada més el què correspongui per tal de tenir la seva paradeta muntada i no haver de córrer cada cop que veuen un uniforme. A Empuriabrava no tenen aquest problema i és el poble veí. Allà els fan pagar X diners i poden muntar la paradeta al passeig de la platja.


Jo hi sóc tot l’any a Roses i gràcies això he tingut la sort de fer amistat amb molt d’ells, i sabeu quan poden guanyar amb un dia si tot va bé? Com a molt 40 euros. I a sobre una part molt important d’aquests guanys van per la màfia que els porta. I no vulgueu pas saber el què els hi cau quan li han d’explicar amb el “cabecilla” que la policia se’ls hi ha emportat tot el gènere.

Però els que tenen la “sort” de treballar per aquests comerciants que es queixen tant, no milloren gaire! Perquè els fan treballar gairebé les 24h servint, i només per uns 35 euros de merda. Colla de lladres i explotadors! Jo tindria a la vostre santa mare servint taules!

M’estimo més que venguin els bolsos al carrer, que no pas que per tenir un tros de pa a taula m’hagin d’estirar al meu.


És que som toca-collons! Quin mal us fan? A mi mai m’han obligat a comprar-els-hi res. La gent dels pobles del voltant ve expressament a passejar al vespre pel passeig gràcies a l’ambient que comporta tot això. Donen vida.


A part, una altre cosa, tota la policia es concentra al passeig (Sta. Margarita). O sigui, que ja pots sortir ben mamat del bar i agafar al cotxe, total, no et faran la proba d’alcoholèmia. Pots aparcar (com jo he fet tot l’estiu) sobre la vorera, total, són al passeig. Els putus gavatxos que van més calents que la mare que els va parir, poden fornicar allà on volen, pixar i fins i tot deixar la cagarada. Total, la seguretat ha d’estar al passeig.


Si us plau! Per l’amor de Deu senyora alcaldessa, destini a tots aquests professionals cap a un altre àmbit que el què els hi estàs fent fer és el pallasso!


Duració del vídeo: 1m 30s. On explica que des de fa 2 anys Empuriabrava ha regularitzat els top-manta.


Perdoneu!!! Que no hi pensava!!!

Hola a tothom!!! Ja sóc aquí!!!


6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Cosa complicada, jo entenc als qui paguen els seus impostos que hi veuen una competencia deslleial, però això es solucionaria fent pagar un canon als manteros i comprovar que el que venen no és robat. Tots tenim dret a viure, però si uns paguem, els altres també i sempre es millor que venguin ulleres legalment que no que robin a la gent.
Ah per cert benvinguda......!!! veig que tornes amb força....

Anònim ha dit...

Tema delicat, molt delicat, el problema com en tots no es si ells tenen la culpa si no els de dalt, mai agafen als de dalt. Besets

Anònim ha dit...

Aquest és un tema difícil de solucionar. Més que res, perquè el seu origen es deu trobar a moltíssims quilòmetres d'aquí. Evidentment, ens trobem davant d'un cas de competència deslleial. Que els comerciants posen uns preus molt alts? Cert. Doncs llavors que ningú els compri i es veuran obligats a baixar-los. Això no ha de servir d'argument per a justificar el que és una il·legalitat.
Alhora, però, és injust que les institucions es dediquin a fer el més fàcil, denunciar a la persona qeu ven quan els grans culpables deuen estar ben tranquils a casa seva. En el fons, no hi ha una clara voluntat d'arreglar-ho.
I si, a més, per a vigilar-los a ells descuiden altres coses, doncs pitjor encara.

rits ha dit...

crec que és ben difícil. no crec que la solució sigui no fer res. Tenen drets, i tant, dret a un treball digne i a no ser explotats. A poder tenir un sostre i una estabilitat. Venent per aquestes màfies,.... no sé, no sé.....

per cert, bentornada!! et trobvava a faltar. I per cert, fa dies que tinc un post sobre la peli que has vist, però no m'acabo d'atrevir!!! és genial aquesta pel·lícula!!!

GAIA ha dit...

Vaig fer un post temps enrere defensar als "manters". Estic totalment d'acord amb tu! A més, crec que qui vol un veritable Tous o Prada ja té diners per comprar-se'l i anirà directament a la botiga de marca.
Benvinguda

La sonrisa de Hiperion ha dit...

Prácticamente, la foto lo dice todo...

Saludos y un abrazo.