dissabte, 2 d’octubre del 2010

Silenci... Que les parets ens parlen


Estem d'inauguració!

Amb l'arribada del nou mes, també ha arribat un nou blog: Silenci... Que les parets ens parlen.
Estic il·lusionada amb aquest nou espai, ja que la idea ha estat a la meva ment des de molt el principi de començar amb el món del blog. Per fi, ara veu la llum.

Us faig 5 cèntims:
"Passejant pels carrers de qualsevol ciutat ens trobem diàriament amb un munt de cartells, pintades, senyals, pancartes, graffitis... que per algun motiu o altre ens fan desviar la nostre atenció cap a ells. Doncs són totes aquestes fotografies les que vull que formin part de Silenci... Que les parets ens parlen."

Com ja sabeu, sempre vaig amb la càmara de fotos al bolso, i sempre m'ha cridat l'atenció aquesta temàtica, o sigui que tinc un munt de fotografies gracioses, tristes, compromeses, divertides, sarcàstiques... per compartir amb tots vosaltres. Això si, també necessitaré la vostre ajuda per poder escoltar/veure moltes altres parets. Em podeu fer arribar les vostres fotografies (fetes per vosaltres mateixos) a mireia_ff@hotmail.com

Espero que passejar per aquest nou blog us sentiu com a casa i que podem compartir una bona estona.

4 comentaris:

rits ha dit...

felicitats per la nova iniciativa!! segur que serà molt ben rebuda! si més no per mi. m'agrada moltíssim veure aquests petits detalls que amaga la ciutat. jo mai els veig, i si algun dia me'n creuo algun, resulta que llavors, no duc la càmera!

Amylois ha dit...

Waiii, m´encanta aixó...Vaig visitar un blog d'aixó. Y emb vaig quedar algunes ven maques....Yo també porto sempre la camara a sobre...a vere si algun día em recordo i puc fer alguna de Barcelona per tu. Bona sort!!!

meloenvuelvepararegalo ha dit...

Acabo de conèixer aquest bloc i veig que n'has creat un altre, així doncs: felicitats pel nou projecte i que continuïs gaudint de tots dos!
En serio va anar amb aquella samarreta al sopar?? Els homes... :)

Álvaro ha dit...

Perque no em va deixar, que sinó...