dimarts, 16 de novembre del 2010

De cap al teatre


El diumenge a la tarda vam anar a veure l'obra de teatre El Mètode Grönholm. Ens havien parlat molt bé i la veritat és que ens va encantar, vam disfrutar com nens petits.

Només fa falta mirar els actors per tenir la certesa que l'obra ha d'estar d'allò més bé i que no quedaríem decebuts.

Què podríeu arribar a fer vosaltres per aconseguir una feina?
Et fa reflexionar, ja que en moltes ocasions (per bé o per mal) et veus reflexat en algunes reaccions que tenen els personantges. A més, et posen aquell toc d'humor que et fa sortir més d'una rialla, a part, el meu costat hi seia una noia amb aquell riure tan escandalós i alhora tan contagiós que vulguis o no, també hi ajudava.

Us aconsello a tots anar-la a veure.

12 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Tinc moltes ganes de veure-la ja que tothom en parla molt bé.....hauré d'espavilar que s'acaba

Mr. Aris ha dit...

Es molt bona, i els actors son excelents, perquè ho fan tan real que no sembla que interpretin. Jo la vaig veure fara tres o quatre anys i vaig sortir encantat.

Raúl Peñaloza de Moure ha dit...

Mmm... las tres veces que he asistido al teatro, me han tocado obras en catalán. Me pregunto, ¿porqué en una reunión no me cuesta entender a los que hablan en catalán, en el telediario entiendo casi todo, pero en el teatro no entiendo casi nada?

Álvaro ha dit...

Molt molt bona l'obra. Però sobretot, en aquest cas, el que fa que sigui molt més que una bona obra són els pedazo d'actors que hi ha a sobre de l'escenari. Perdó: ACTORS (en majúscules).

Sobretot, i ja com a opinió molt personal, pel pedazo d'actor que és en Jordi Boixaderas, el qual, a més, és també actor de doblatge (posa veu, entre molts d'altres, al Russell Crowe o al Sean Bean).

Josep ha dit...

Molt bona, a mi em va encantar.
Per cert, aquests dies tenim a Barcelona Les Luthiers.

Txisky ha dit...

Vaig anar-hi el 5 de novembre al vespre, coincidint amb la visita del Papa... evidentment encara feia més gràcia!.

Lale Mur ha dit...

Hola!!!

Sona molt interessant! Miraré a veure si la fan a Tarragona o Reus.

maite ha dit...

la peli em va agradar molt, al teatre no l'he vist

Raúl Peñaloza de Moure ha dit...

I no em convides!

Ferran Porta ha dit...

No l'he vista cap de les vegades que n'havia tingut ocasió. Llàstima, realment, perquè només n'he escoltat bones crítiques :(

Deric ha dit...

La vaig veure en el seu dia i és molt bona, però, és que no hi ha més obres per fer? Ara també repeteixen Pel davant i pel darrera!!!

Mr. Aris ha dit...

Raúl Peñaloza a mi me ocurre con el gallego, cuando hablan rápido no les entiendo de nada, me dijeron que es por la pronunciación, es como el portugues que no me cuesta leerlo y según el que me hable no entiendo ni papa
(podrían hacer como en el Liceu, subtitularla)