dijous, 27 de gener del 2011

És indignant!


Visc i treballo en un poble de la comarca d'Osona, però des de fa 6 anys em vaig comprar el què se'n diria el meu "apartament de soltera" a Empuriabrava.

Ara, la Llei de Costes, ja ha tancat l'expedient on dicta que TOTS els amarratges i els embarcadors d'Empuriabrava seran de domini públic, a més, les finques que queden arran dels canals quedaran afectades per una servitud de trànsit de sis metres. Què vol dir això? Doncs que tots els propietaris tindran les mans lligades per actuar en aquesta franja de sis metres (no podràn fer-hi obres, ni vendre l'habitatge...), encara que legalment no perden la propietat de la casa. Aquesta afectació creua jardins privats, piscines, habitacions, llits, cuines...

He tingut la sort que per un PAM (si, si!! per una merda de pam!!!) no sóc una de les 5.000 persones afectades per aquesta llei.

És indignant que després de tots aquests anys (algunes de les finques afectades tenen més de 50 anys!), on els propietaris tenen les seves escriptures en regla (firmades pel contratista, pel notari), tenen els papers corresponents... on han pagat SEMPRE les seves contribucions, els impostos... On moltes de les vivendes han passat de pares a fills i amb la suor que comporta moltes vegades pagar una hipoteca. Ara, després de tots aquests anys que l'Estat s'ha embutxacat diners d'aquests treballadors sense posar-hi cap pega, els hi diuen que se'ls hi quedarà una part del seu habitatge i que formarà part del domini públic. Ahhh! i això si!! que continuïnt pagant, que és el seu deure!

Sort que no he estat una de les afectades, perquè sinó hagués estat portada de tots els diaris i revistes!! Colla de malparits!!

9 comentaris:

òscar ha dit...

Hi han algunes decissions urbanístiques que són de mal entendre.

Especialment quan s'executen servituds de pas, vials o afectacions amb compensacions ridícules i, òbviament, sense que el paganini de sempre deixi de fer el que feia abans de l'execució: seguir pagant.

Garbí24 ha dit...

Son una colla de cabrons......sort n'has tingut del pam.....la mida si que importa...;)

Anònim ha dit...

Mmmm despres diuen que un pam no fa res... una cosa... ¿llits de domini public? creia que aixo era il.legar... ;) un toc d'humor. QUE MAL PARITS, hara ja serietat. Quina sort.

Raúl Peñaloza de Moure ha dit...

Es absolutamente indignante.

Mr. Aris ha dit...

Bé, no et diré el poble, però vaig heredar del meu avi un terreny, de 800 m2, fins fa 2 anys, era urbà i pagavem la contribució. Un dia, l'ajuntament va decidir ampliar el camí del davant i asfaltarlo, fer una carretera vaja. Van decidir que m'expropiarien part del meu terreny i vint més veins. Com cap ens varem construir res, l'han tornat a fer rustic i ens pagarant com a rustics per l'expropiació,es dir, res. Per el vist es pot fer el que es vulgui.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Atraco a mano armada, legal i amb totes les lletres. No tenen vergonya.

Amylois ha dit...

Hola bonica, no publiques aquest comentari, t'explico.
al meu post estan tots els enllaços al reto, peró, si entras al reto 2011 a la primera linea del meu post, ya ho tens tot allá.

a la izquierda pone registrate en el reto 2011. alla pones tu nombre que puede ser MEIA lo que quieras, pones tu e-mail, que nadie lo verá nunca y te inventas una contraseña que pones dos veces.
una vez registrado entras a la pagina otra vez del reto y abajo de la pagina estará tu nombre en una lista, tendras el cero porque no has metido ningun libro.

cuando empieces a meter un libro picas sobre tu nombre y se abrirá tu tabla periodica, y cada elemento de la tabla es un enlace para que piques en el y metas tu libro.

tienes que leer 30 libros a lo largo del año. 27 elementos y 3 recomendados, que aun no hay ninguno creo.

un libro del grupo de los actinidos
un libro del grupo de los lantanidos
luego hay 18 grupos (lineas) Uno de cada
y luego hay 7 filas, pues uno de cada fila, sin repetir elemento.

como sabes que elementos tiene tu libro?? pues para no matarte contando letras hay una pagina que te lo dice , que es la ultima linea de mi post, el enlace.

de todas maneras tienes las instrucciones a la derecha de la pagina del reto, que puedes leerlo y si lo lees con la tabla periodica delante entenderas lo que pide.

los elementos son una o dos letras pues esas dos letras han de estar metidas en el titulo o en el autor del libro que lees.

bueno, si te apetece lo miras. no hay premios, se trata solo de un reto personal o distraccion.
besitos y perdona que te hable en castellano!!!!! se me da mejor para explicarte.

Amylois ha dit...

a bueno nome hagas caso, ya veo que no tienes la opcion de aprovar comentarios jejejeje. pos ala, ahí queda para todos jejeje

Alt Empordà ha dit...

de Madrid no podiem esperar altre cosa, el que és més greu i tristement poc sorprenent és l'actitut del govern feudal de Castelló, hem venen arcades de pensar que estem lligats a aquesta gent que mai s'ha estimat Empuriabrava i no són prou valents de fer el pàs cap a la segregació per no perdre les contribucions de la que viuen molts dropos. Són tant llestos que fins fà poques setmanes no s'han adonat que amb aquesta actitut ells també perden els IBIs, pobres mezquins!

Empuriabrava lliure ja!