dijous, 12 de juny del 2008

Presentació del llibre


Demà, 13 de juny, a les 8 del vespre es presentarà el llibre "Criatures d'un altre planeta" (La Magrana/Dèria Editors) d'Elisabet Pedrosa, periodista de Barcelona, la qual té una filla, la Gina de 5 anys, que pateix la Síndrome de Rett. No camina, no parla, no entén... La seva és una malaltia neurològica molt desconeguda, malgrat ser la primera causa de retard en nenes després de la Síndrome de Down. A l'Hospital de St. Joan de Déu de Barcelona ha començat una investigació gràcies a les aportacions de particulars però encara no són suficients. El 100% dels drets d'autor aniran a la investigació.
La presentació del llibre es farà a la Llibreria La Tralla de Vic, on també hi haurà en Josep Font, que és el director de l'Escola Estel, d'educació especial, la qual és un dels molts serveis de St. Tomàs (on jo treballo)

4 comentaris:

Obocaman ha dit...

Mira que a mi me cuesta leer un mundo. Yo suelo esperar a que saquen la peli, que es mas facil de y mas rapido.

No es lo mismo obviamente, pero es que a mi los libros me duran una media de 3-4 meses cuando menos XD. Este año por ahora me he leído uno, ahora voy a por el segundo.

_MeiA_ ha dit...

alaaaa.. exageradooo!!!
cual te has leido?¿ y kual es el segundo?¿

Unknown ha dit...

Hola Meia,

El buscaré per a comprar i regalar a gent... Para que la gente que se conciencie de que los problemas que tienen no son ÚNICOS!
Smuack

_MeiA_ ha dit...

yo no lo he leido aún... pero creo que estará bien...