dimecres, 4 de febrer del 2009

Bienvenido Febrero!


La de la foto soy yo, pero de espaldas ;-)

Ya hemos pasado el mes de enero, que sinceramente se me ha hecho eterno! Entre la cuesta del mes de enero, el choque con el coche, el precio de la reparación, la cocina nueva… Parece ser que el mes de febrero empieza con muy buen pie! Hoy he ido a firmar el contrato nuevo, me han hecho fija! Jujuju! Estoy muy contenta ya que en medio de esta crisis apuestan por mi haciéndome fija. Solo con tres meses en esta empresa me hacen fija! Eso pinta muy bien!

También hemos empezado el febrero estrenando el pisito de Álvaro, que ya lo tiene habitable. Ufff… se está de maravilla! Lo celebramos con una cenita con los amigos.

Y si hemos empezado este febrero bien, también lo acabaremos bien, ya que a finales de este mes nos vamos a Carcassonne! Ya tenemos el hotel reservado. Yo ya estuve hace un añito, haciendo senderismo y toda la ruta de los castillos cátaros. Esta vez cambiaremos las rutas por turismo urbano, museos, exposiciones… que también va bien. Ya os contaré!

16 comentaris:

alas ha dit...

en quant he vist la foto he sabut que era Carcassonne!!!! quina ilusió m'ha fet! hi vaig anar quan només tenia 8 anys amb l'escola, ferem un intercanvi i clar, erem taan petits que és un viatge que m'ha quedat gravat per SEMPRE...m'encantaria tornar
un beso i gràcies per dur-me aquest record tan dolç :)

Lastienditas ha dit...

Parece que tu mes pinta bien! Que lo disfrutes!! :)

_MeiA_ ha dit...

Alas: És un lloc maravallós! sempre hi ha coses per veure, no te l'acabes pas. I nosaltres, des d'on estem, ho tenim bastant a prop, 2 horetes amb cotxe i ja hi som.

Lastienditas: MMMMMMMMM.... si, pinta bien!

Dani ha dit...

Ole!! Felicitats per tot en especial per lo de que et fagin fixé!! ^_^

_MeiA_ ha dit...

moltes gràcies!! estic mooooolt contenta!!

Unknown ha dit...

Però si fa 6 mesos que tot et va de conya... no sé de q et queixes.
Et vas quedar sense feina i al cap de no res ja vas trobar alguna cosa i sobre ja ets una fija, vas conéixer a l´Alvaro i mira ja esteu vivint junts.
Noia enhorabona i veus com no has trapitjat merda... tot i que a vegades quan la trapitges és pq tindràs molta sort!!!!!
Disfruta guapa!!!!

_MeiA_ ha dit...

Moltes gràcies Syl!
Mirant-ho des d'aquest punt de vista teu sóc la noia més afortunada que hi ha! jejejeje

un petonet reina!

Sirvi ha dit...

Igual que l'Alas, així que he vist la foto he sabut que era allà... i volia fer-me la llesta... és Carcassone, és Carcassone!!! Però, mi gozo en un pozo (el meu goig en un pou???), ja ho has dit tu al post!
Felicitats per aquest mes de febrer tan atractiu! Disfruta'l!!!

Petonets!

Albert ha dit...

Amb la foto també he sabut que era Carcasona. Tu pots creure que no vaig coneixer aquesta "ville" fins fa tres anys quan un amic de Valladolid es va passar per aquí i em va dir que hi podiem anar??? Mai hagués dit que tant a prop de casa hi hagués un lloc tant xulo.

A veure si el febrer segueix així de bé. Lo de la feina; FELICITATS! és una sort poder dir que t'acaben de fer fixe. Veient les cues que hi ha a l'atur és un privilegi no formar part d'elles.

_MeiA_ ha dit...

Ains siii!! en aquests moments tenir feina i fixe és tot un luxe!

Doncs si, Carcasona és una ciutat preciosa. Que tothom agrada.
A mi m'encanta això dels castells i tot el què l'envolta.

Striper ha dit...

Espero que lo paseis muy bien, Por cierto ya imaginava que estavas de espalda no te imaginava con tanto pelo en la cara.

_MeiA_ ha dit...

jajajajajja... era una puntualización! por si acaso! jejejej
un besito

Stela ha dit...

Jajaja tinc una amiga que va anar fa un any també i la postal es una passada, a veure quant sortim de la crisis i tirem cap allà.

Precios!

_MeiA_ ha dit...

Doncs t'encantaria! i és un lloc ideal per anar amb la càmara de fotos!

Y yo con estos pelos ha dit...

Pues espero que lo que esta yendo de mes este yendo bienn, y que acabe mucho mejor con ese viajecito!!!!

_MeiA_ ha dit...

aiiins siiiii, que nervioooos! solo 5 días y de viaje!!! ya hay ganas