dimecres, 6 de maig del 2009

Dentista


Passo uns dies bastant "perrita" pel què fa al bloc... no estic al 100%. Segur que ho fa aquests canvis de temps, aquesta calor insuportable que fa a la comarca i que no deixa ni descansar. M'he d'anar acostumant. I a les meves hores lliures que tinc, devoro llibres i més llibres, com qui veu aigua.

També he estat molt atabalada amb la maleïda boca! El dilluns a la tarda vaig anar al dentista. No sé si em fa més mal la boca o la butxaca.
Normalment hi vaig un cop l'any a fer-me una neteja, però aquest cop em van trobar una incidència. Em van tenir d'adormir la boca per poder treballar bé. I com no... em vaig enriolar perquè se'm va adormir la boca, i el nas! jajaja..
Quan em feia glopejar l'aigua, em sortia disparada! ja que no em sentia la boca i no la podia tancar completament... un show! ens vam enriolar la dentista i jo, i no podíem parar.
Però tot i que hi va haver moments de riures, tot s'ha de dir, és molt desagradable estar una hora seguida amb la boca ben oberta i que una persona et vagi remenant i ficant tot tipus d'estris. I no dir els sorollets tan molestos que es van escoltant... grrrr

Després del dentista, cap al veterinari a portar els dos gossets (vacuna de la ràbia), ja us ho podeu imaginar, la meitat de la boca caiguda, morta, adormida. Fins i tot em vaig haver de justificar amb el veterinari el perquè de la meva cara inexpressiva i dels riures de la meva mare.

Però es va acabar el riure, quan després de dues horetes, se'm va despertar... bufff! encara em fa mal! I dilluns una altre vegada la mateixa sessió.

9 comentaris:

Striper ha dit...

Anar al dentista a mi em fa panic..

Anònim ha dit...

sincerament, sols he llegit fins es molest estar un hora..., no puc ho sent no puc amb els dentistes i mira que l'ultima vegada que ani el xic era ven guapo ajjaja pero xica no. Vinga que vaja be la boca, per cert has vist que te manat un treball?. Un bes

Vintage ha dit...

Pues debo ser la única q le gusta ir al dentista y al gine, no sé , me haré vieja y son tantas visitas q siempre q entro pienso
passeu passeu q veureu el piset

muakkkkkkkkk

_MeiA_ ha dit...

Striper: a mi em fa pànic les agulles, xeringues i tot el què sigui punxant... grrrr

Lansbury: jejjej... si!! si que he vist el treballet que m'has donat!! a veure si agafo una mica de temps i faig els deures!! moltes gràcies!! un petonàs

Bolero: jajajajaj! pues yo solo he ido una vez al ginecologo.. y no tengo intención de volver...

Laia ha dit...

Ànims, que es un tràmit que s'ha de complir i ja està. Tampoc son tan greus aquestes visites.

_MeiA_ ha dit...

No, però fan una mandraaa!! buffff!! però s'ha de fer...

Un petó!

Unknown ha dit...

El dentista!!!!!! Saps que des de octubre-novembre fins fa dos setmanes he hagut d´anar per una incidència meva... m´han fet trencar la guardiola i em van fer molt i molt mal... I el pitjor és que no podia prendre RES per culpa de l´embaràs... i ara que m´han arreglat em comença a molestar l´altre costat... Quina merda.
A mi em l´aigua em va passar que es van oblidar de posar el piu que neteja allà on escups i estava orientat cap enfora, van pitjar el botó i l´aigua sortia per fora i va deixa tot moll, jo anava fent aaaaaaaaaa i després em va venir un atac de riure... van donar la culpa a la dona de fer feines per a no posar les coses com estaven!

Unknown ha dit...

Jajajaja! Una vez al gine y no piensas volver... el día que te quedes embarazada quedarás inmunizada para siempre, una visita al mes, análisis varios y el último mes cada semana...

_MeiA_ ha dit...

jajajja.. ja t'imagino fent AAAAAAA.. jejejejej

Si, ja ho penso ja... que quan em quedi embaraçada serà la meva segona casa... totes les manies es van perdent a la llarga, sort n'hi ha.