divendres, 26 de juny del 2009

Adéu Rei del Pop



50 anys, 45 anys de vida pública cantant com un mestre, després de la glòria de seguida va arribar el calvari, la seva decadència. La lluita per portar una vida normal, ell, que no va tenir res de petit, tenia mancança d'amor, en definitiva, mancança de tot, de tot el què pot desitjar un nen.
El van jutjar en vida i ara el segueixen jutjant un cop mort, apagueu les televisions i pareu l'orella per escoltar la seva música. Totes aquestes cançons quedaran per sempre més, el què no quedarà per la resta de la vida són els comentaris d'aquests que es fan anomenar "periodistes".

Hem tingut una gran pèrdua, ara mateix tot el món plora per tu.

Gràcies per l'art que ens has regalat!!




10 comentaris:

Álvaro ha dit...

Adéu a un dels més grans. A veure què triguen a començar a remasteritzar els seus cd's i a treure material a costa de la seva mort.

Però bé, la culpa és nostra, que no anem a comprar res ni ens interessem per un artista (en moltes ocasions) fins que mor (véase Antonio Vega).

Thera ha dit...

Avui s'ha apagat una estrella...

Nautilus ha dit...

A mi m'ha deixat KO la noticia. Quan ho vaig veure per la tele no m'ho podia creure; el pitjor es que els contertulians parlaven de la seva mala vida, el cas de pederastia, les seves operacions d'estetica, etc i no van fer un merecut repàs per la seva vida artística. Molt trist la seva mort i molt trist com parlen d'ell alguns periodistes.

Albert ha dit...

Molt gran.
Quan ho vaig sentir ahir a la nit em vaig quedar sense paraules.

Alexandre Moreno ha dit...

Doncs jo m'he enterat avui al matí; vaja, està sent un any de morts aquest. Jo mira, em quedo amb algun parell de cançons que m'encanten, i prescindiré de tot el demés.

Apa, una abraçada.

DANI ha dit...

Adeu a un nen de 4 anys que mai vaig arribar a comprendre ni a estimar.

Mai l'he soportat, però no es culpa seva. A més, com m'encanta la música, he reconiexer encara que sigui després de mort, que tenía grans cançons, especialment a l'epoca dels 5, com les eternes "ABC" o "I Want You Back"

Petons "quisquillosos"

La sonrisa de Hiperion ha dit...

En paz descanse!
Saludos y buena semana!

Unknown ha dit...

Dec ser la "rara"... mai m´ha entusiasmat gaire... i amb totes les operaciones i coses que s´ha fotut per no ser negre segur que no era bo...
Ja fa temps que se´l veia fatal, fatal... però quan t´asseventes et sap greu... 50 anys és molt jove... i tenia un mes de juliol PLE.

_MeiA_ ha dit...

Álvaro: És veritat, la majoria de gent no compra res fins que un està mort. Avui mateix ho he escoltat a la ràdio, que ha venut més en Jackson amb aquests pocs dies que fa que està mort, que quan estava viu. En fi, jo no en seré pas una, jo tiro de l'emule.

Thera: Una estrella ben grossa.

Nautilus: Jo també em vaig quedar de pedra. I si, és molt trist que la gent només li agrada criticar les coses dolentes. Si tota aquesta gent fos perfecte ho arribaria a entendre, però la majoria que parlen tenen una vida passada que flipes.

Albert: És que amb una cosa així ni surten les paraules.

Anzili: Molt ben fet. I si, aquest any és bastant crític.

DANI: Era un cas especial, però tot un geni.

La sonrisa de Hiperión: Si lo dejan...

Syl: Estic d'acord amb tu que la seva vida no va anar mai per bon camí, no la va saber dirigir, però crec que se l'hauria de jutjar pel seu treball, no per com era i deixava de ser. És "normal" que la seva música i el seu espectacle dalt de l'escenàri no agradi a algunes persones, però ningú pot dir el contrari, que era tot un peazo d'artista pel què fa musicalment parlant.

Un petonet a tots!

Unknown ha dit...

Ok! Acepto PULPO como animal de compañía! ^_^

Per cert hi ha alguna cançó q m´agrada moltíssim i em fan recordar moments.