dilluns, 29 de juny del 2009

Hasta los HUEVOS!


Com tothom, estic una mica fins els collons de treballar per pagar les factures, que si la hipoteca, que si els crèdits, que si la lletra del cotxe, el llum, l'aigua, la contribució, i un llarg etc. Però bueno, s'ha de pagar i punt. Però el què no estic disposada és pagar per res del què jo no n'hagi donat la meva autorització.

Estic indignada i moooolt enfadada perquè el mes passat, quan vaig rebre la factura del telèfon mòbil, vaig mirar com sempre el detall de les trucades i dels sms. I la meva sorpresa va ser veure una quantitat de missatges rebuts del 7837, dels quals me'ls cobraven a mi a 0.30 cèntims. Jo mai he enviat RES a cap numero per tenir una politono d'aquests horribles, ni he participat a cap concurs per guanyar un fantàstic Ferrari o un esplèndid viatge a la Conxinxina, ni res per l'estil. És més, no conec ningú que hagi guanyat cap premi enviant un simple missatget.

Doncs bé, vaig començar a rebre sms del 7837, del qual me informat i és una "empresa" anomenada MBlox, i pel simple fet d'obrir el sms et donen d'alta instentàneament, sense la teva autorització, només pel fet de llegir-el.
El més curiós d'això, és que les operadores n'estant MOLT al corrent, ja que després d'ensenyar que jo no enviava aquests sms i demostrar que me'ls cobraven a mi, i després de l'estúpida demostració, com art de màgia em van donar la solució: que amb un simple sms que em van dir em podia donar de baixa a aquesta estafa que mai em vaig donar d'alta.

En fi, ens volen xuclar la sang per tots costats, només falta que ens posem en pompa i que ens donin pel cul.

14 comentaris:

Striper ha dit...

Aixo ultim que dius pot ser plaent i tot.
En quant als sms son uns cabrons a mi em va pasar similar , vaic tornar la factura vaic descontar lo d'aquesrt sms i vaig fer un ingres a la companyia amb la rsta , i despres vaifc enviar un fax explicant els motius.

Albert ha dit...

Que fills de pu... això són cabronades. No en tenim prou amb totes aquestes coses que hem de pagar que a més ens vulguin tocar els ous d'aquesta manera.

I no et tornen la pasta? No pots anar a una oficina d'ajuda al consumidor o alguna història d'aquestes???
Vinga que tinguis sort.

Stela ha dit...

Son uns cabrons, a nosaltres ens va passar una cosa semblant.... i sempre guanyen els mateixos, els que cobren... fills de ....

Anònim ha dit...

Jo vaig ficar verda a una xica de moviestar perque no deixaven de cridar fins i tot a les tantes de la nit i no agafaben el telefon a eises hores clar. Quan per fi al despejar algu va dir alguna cosa li vaig dir que sabia que no era culpa seua pero com tornarem a cridar-me al movil hem donava de baisa al instant i a mes a mes els denunciava a la asocicio de consumidors perque jo tenia cridaes del 609 a les 12:30 de la nit ajjaj no fari mai efecte pero hem vaig desquitar. QUINA BARRA LO DEL SMS.

_MeiA_ ha dit...

La veritat es que és sorprenent la molta gent que per algun costat o altre han estat estafats telefònicament. No hi ha dret.
Tots dèuen xupar alguna cosa amb això, per això no és tant fàcil fer-ho acabar.

òscar ha dit...

el més curiós (i indignant) és que et puguin donar d'alta de manera que no en siguis ni conscient.

crec que tant culpable l'operadora que ho permet com els estafadors que ho generen.

rits ha dit...

guau! m'has deixat de pedra! et donen d'alta i et cobren pel simple fet d'obrir l'sms!!!!
déu n'hi dó!
olé per les gestions i per aconseguir que t'ho treguéssin! normalment les teleoperadores (amb molt respecte per elles i tot) acaben posant dels nervis!

miraré la propera factura. reconec que sóc massa descuidada!

DANI ha dit...

Jo sempre he dit, que mentre pugui tenir telefon i cotxe d'empresa, no en compraré mai cap.

Les estafes, per qui tingui calers, que jo ja vaig massa escurat ;))

Petons de rebaixes

Ironia ha dit...

Esta tot tan podrit!... mirat això que t’interessarà xD

http://www.listarobinson.es/

_MeiA_ ha dit...

òscar: És una putada, perquè per exemple, el mòbil que tinc jo (nokia N73), obre els sms de dret. I a més, jo mai m'hagués imaginat, que només per obrir un missatge ja et podien donar d'alta... és tenir molta mala-folla... en fi.

Rits: Et donen d'altre només per obrir el primer sms rebut des del 7837, i cada dia t'envien missatges des d'aquest número, els quals els pagues tu. Doncs estigues al cas, si mai reps algun sms d'aquest numero.

DANI: jajjajaja és veritat! avui ja comencen les rebaixes oficialment. Jo hi vaig anar ahir, sense gent, sense cues... i... m'encantaaaaaaa! jejeje

Ironia: Cullons! ui tant que m'interessa! ho desconeixia completament, m'ho miraré més en calma. Moltes gràcies!

Vintage ha dit...

pues lo mismo me pasó a mi te juro q estoy tan cansada de toda esta mierda de engaños

muakkk

_MeiA_ ha dit...

Es impresionante el montón de gente que es engañada!

Unknown ha dit...

Holaaaaa!!!!


A la meva mare li ha passat el mateix amb els SMS que li envia la seva companyia de telefonia mòbil... el que passa és que quan obra el missatge la fan conectar a Internet i li cobren un paston per això... Es indignant! Ara ja no obra cap missatge d´aquests.

Petons

_MeiA_ ha dit...

Jo això d'internet encara no m'hi he trobat... toquem fusta!

Per donar de baixa amb aquests estafadors, el què s'ha de fer és enviar:

BAJA
(i l'envies al numero que t'envia sms)