dilluns, 20 de juliol del 2009

Millennium 2


- I després, un bon dia, enmig de l'estiu, vet aquí que va comparèixer no se sabia d'on aquella espècie de gamba. Ja saps com és, no? Va arribar al local i va dir que volia aprendre a boxejar. (...) Hi havia mitja dotzena de paios, tots aproximadament dues vegades més cepats que ella, que es partien de riure. Jo també era dels que reia. (...) Ella no va riure gens. Va agafar un parell de guants que algú havia deixat damunt d'una cadira i se'ls va posar. No estaven lligats ni res i eren massa grans per a ella. I nosaltres, els xicots, vinga riure encara més. (...) De sobte, li vaig ventar un jab i la vaig tocar a la cara. Vull dir, no és que fos un cop molt fort ni res, només una carícia. Llavors em va donar una puntada de peu al genoll. Pessigolles. Jo era tres vegades més alt i més gros que ella i ella no tenia cap opció però continuava castingant-me com si s'hi jugués la vida.

-És que te n'havies rigut.

-Ho vaig entendre després. I em va fer vergonya. (...) Finalment la vaig enganxar, la vaig amorrar a terra i la vaig bolcar fins que va parar d'espeternegar. No sé si t'ho creuràs però li queien les llàgrimes i em va mirar amb una ràbia que... ja t'ho pots imaginar.

8 comentaris:

Ego ha dit...

A mí me gustaron el primer libro y el segundo. A la espera estoy del tercero. Son novelas que entretienen, que ya es todo un logro.
No te haré un comentari anónim, pero te lo tendré que hacer en castellano.
Sorry.
Me sinjorité.
Bicos!

Anònim ha dit...

A mi es que aixo de llegir en massa no hem va ajjaja soc aixi de antisocial, aixina que les llegire quan tot el mon s'ageja olvidat d'elles a mes a mes tinc pendent Crepusculo i uns quants llibres que vaig traure l'ultim dia de la biblioteca ajjaja soc lo pijor. Un bes m'alegre que t'agrade es una meravellosa forma de evasio.

Lastienditas ha dit...

Genial aquest segon! El vaig llegir en 48 hores...no el podia deixar!!jajaja
Disfruta´l!!

Minnie ha dit...

A mi el segon també em va "enganxar" més ràpid que el primer però ara que estic a punt d'acabar-lo no sé perquè vaig molt a poc a poc...però m'agrada

_MeiA_ ha dit...

Ego: Si que son muy entretenidos, yo estoy con el segundo muy enganchada!

Lansbury: Crec que llegir va a temporades. Hi ha temporades que debores els llibres com si fossin propaganda, i tempordes que no pots ni amb tres pàgines.

Lastienditas: 48 hores!! deu ni dó! jejeej

Minnie: És que segur que el vols saborejar, perquè quan s'acabin els tres... què farem? jejee

Unknown ha dit...

Estoy en ello... però no tinc gaire temps ara i quan m´hi poso em quedo adormida.

El Millenium III li vaig regalar al meu pare pq ja tenia el I i el II i em feia il·lusió regalar-li la primera edició q després em passarà. Pobre d´ell si no ho fa!!!

_MeiA_ ha dit...

Jo estic pel tercer, i la veritat és que ara no tinc gaire temps, ara he agafat totes les suplències que puc de les noies que estan de vacances...i vaig de cul!

Stela ha dit...

Per mi els 3 son bonisims, ara estic amb todo bajo el cielo, i tambè m'esta agradant molt ;)))