dijous, 17 de setembre del 2009

Anem a comprar...


Em fot gràcia! Des de quan sabem que les bosses de plàstic contaminen? I que tarden molt en desfer-se? I bla-bla-bla... Jo des de que tinc ús de raó que ho sabia, ja m'ho han inculcat de petita, fins i tot ho explicaven a la E.G.B. a "natus"!

El què passa és que totes aquestes multinacionals s'han passat pel forro tot el què deien des de fa anys aquells pesats que se'n fan dir ecologistes i tota la seva tropa. I ens volen vendre tot el rollo de la conservació del medi ambient, sense haver de dint-se clarament que tot això és una excusa fàcil per reduir gastos i fer-se propaganda.
Què ven més?:
- Fer una campanya per reduir bosses perquè és una despesa important i innecessària (on aquests diners destinats se'ls pot embutxacar una persona amb corbata)?
- O, fer una campanya per reduir bosses per ajudar a contribuir en la conservació del medi ambient?

La resposta està més que clara.

Si tots aquests xupatintes tinguessin miraments pel nostre planeta, en faria d'anys que les bosses de plàstic s'haurien eliminat! Nosaltres, com molta gent, anem a comprar sempre amb cabassos de tota la vida, o amb el carro de la compra o fins i tot amb bosses de roba que les botigues mateixes ja et regalen.

11 comentaris:

òscar ha dit...

quan algú que vol fer (o fa) una cosa bé es dedica a publicitar-ho com esquer comercial és que, fins el moment, massa bé no la feia.

és ecologisme de postal (aquest cas, eh. no l'ecologisme de veritat)

Garbí24 ha dit...

Tot va igual, ja veuràs com d'aqui poc ens diran que el petroli també es molt tòxic.....però hem d'esperar que s'acabi...es clar

Anònim ha dit...

Tot això és clar...

En un curriculum ningú posa que l'han acomiadat per irresponsable, més aviat que van fer una restructuració o que va marxar per explorar noves inquietuts

... però millor fer-ho que no quedar-se igual, no?

Striper ha dit...

Potser també ran i son una estrategia per vendre mes.

GAIA ha dit...

Més val tard que mai. Havia d'arribar el moment que fotessin canya de debò. Particularment, sóc conscient (i m'avergonyeixo) de que només fa un any que vaig a comprar amb bosses de tela o cabassos.

Thera ha dit...

Ahhh! Els cabassos de tota la vida... molt millor per a tots! ;)

Anònim ha dit...

Tenemos que hacer un esfuerzo para cambiar la mentalidad para salvar el mundo. Porcierto la peli de UP genial ;)

Anònim ha dit...

...a més...
...és molt maco anar conduïnt amb el cotxe...
...i trobar un super cartell que digui...
...BOLSA CACA...
...enorme, el cartell...
...i que la teva filla et digui...
...perque posa bolsa caca???? o vull saber papaaaa???...
...anda ya!...

;)

Antoni Esteve ha dit...

Últimament tothom fa bandera de l'ecologisme, esta de moda i ven. Llàstima que el planeta no vagi al mateix ritme que els nostres jocs.

Alexandre Moreno ha dit...

plas plas és cert totalment.

I allò d'anunciar vehicles com a ecològics? Al final els van demandar, i ho han deixat de fer.

Lo de les bolses, doncs és una barreja. Perquè entra en vigor també una normativa, europea, que els obliga. Però ells, aprofiten i fan publicitat. Haurien de dir "fins que la llei no ens ha obligat no ho hem fet".

Però també te la culpa la gent. Què va al super i quan ha de triar entr "bosses de roba a un euro o bosses de plàstic gratis" no s'ho pensava molt...

Apa adéu!

Unknown ha dit...

Per això millor anar com s´ha fet des de fa anys amb el "carrito de compra" i apali... jo ja fa anys que ho faig i ningú m´ha de recordar que les bolses contaminen.