dimecres, 9 de setembre del 2009

El tercer...

La reina al palau dels corrents d'aire
Stieg Larsson


"... La Rosa Figuerola es va despertar dissabte cap a les vuit del matí, gairebé dues hores més tard de la seva hora habitual. Es va asseure al llit i va contemplar en Mikael Blomkvist. Roncava. Vaja, ningú no és perfecte.

Es va preguntar on la portaria aquella història amb un Mikael Blomkvist. Ell no era algú del tipus fidel, amb qui una es pogués plantejar una relació a llarg termini. Però, d'altra banda, no estava gaire segura d'estar buscant realment una relació estable amb promès, nevera i criatures. Després d'una dotzena de temptatives fracassades des de l'adolescència, es començava a dir cada cop més que el mite de la relació estable estava sobrevalorat. La seva relació més llarga, amb un col·lega d'Uppsala, havia durat dos anys.

Tampoc era el tipus de dona que busca històries d'una nit, per bé que trobava que molta gent oblidava el valor extraordinari del sexe com a remei per a gairebé tot. I el sexe amb Mikael Blomkvist estava molt bé. Per tornar-hi ..."


Ara ja si, ara toca la peli!

6 comentaris:

Sirvi ha dit...

Hola guapa! Ja sóc aquí (podria dir-ho des d'un balcó i quedaria més per a la història... jajaja).

Jo també me'l vaig acabar durant l'exili... a por la peli!!!!

Petonets!!!

GAIA ha dit...

Doncs, anirem per la peli a veure que però sempre és millor el llibre...

Striper ha dit...

Tinguis molt bona lectura.

Unknown ha dit...

Aish!!!! Jo vaig pel segon... però com m´encanta llegir al llit endevina que passa... el cansanci pot amb mi i em quedo dormida per molts esforços que faci...
Ja vaig per la cuarta part de Millenium 2.

Stela ha dit...

Jo també me els he llegit tots tres, i he vist la peli, no esta malament, però no es com el llibre! quina pena que ja no en tindrem mes d'aquesta saga per que m'han agradat molt tots tres.

Unknown ha dit...

Aquest tercer m´està costant molt i molt d´arrencar...
M´he quedat trebada i m´adormo al mateix punt... potser hauria d´haver deixat passar una mica de temps entre la segona i tercera part!