dimecres, 30 de setembre del 2009

Me... mo?


Passo una temporada entre una mica espessa, amb falta de temps per actualitzar i per passar pels vostres blogs. A veure si m'organitzo una mica més, sembla com si encara necessités més vacances, ja que tinc un gos a sobre que no me'l trec!
Aprofito per posar un Meme d'aquells xorres, que ja sabeu que m'agraden, i el tenia aparcat al calaix des de fa bastant temps.


1. Agafa el llibre que tinguis mes aprop, i escriu de la pàgina 79, la línia 3.

"... Dejé claro que me refería a la España reaccionaria, miserable, casposa y fascista que mató a Federico García Lorca, y cuyo espíritu sigue vivo todavía. ..." (Me Voy - Pepe Rubianes)

2. Què és l'últim que has vist a la tele.

Doncs va se ahir a la nit, el programa que fan a TV3: A la presó. M'agrada tot el tema aquest, és més, des de fa anys estic mirant d'entrar a treballar amb algun centre penitenciari, però és bastant complicat accedir-hi.

3. A part del soroll del pc, què més s'escolta en aquests moments?

Doncs porto tot el dia amb el repeat posat de Me cago en el amor de Tonino Carotone. Us deixo el videoclip d'aquest fantàstic gèni perquè canteu amb mi.

4. Quan has rigut per últim cop?

Fa uns 20 minuts, parlant pel mòbil i recordant una anècdota d'aquest cap de setmana a Empuriabrava. Sempre miro d'allunyar del meu costat a totes les coses i persones que no em dibuixen un somriure a la cara.

5. Què hi ha en les parets d'on et trobes ara mateix?

Doncs davant meu hi tinc un plafó de suro amb totes les meves entrades de concerts (que no són poques) i fotos penjades on surten retalls de la meva vida passada i de la meva vida diària.

6. Com vas vestit en aquests moments?

Vaig amb un texans de color negres i amb una camisa lila i negra. I amb les sabatilles d'estar per casa.

7. Alguna cosa que els teus companys de blog no sàpiguen de tu?

Ufff... això és difícil, ja que no saben gaire sobre mi. Alguna pinzellada de tant en tant, però només coses superficials.

8. Com són les teves mans?

Amb cinc dits cada una. Blanques. Amb els dits de pianista. Una petita cicatriu a la mà esquerra que demostra lo bona que era de petita. Un anell de plata a la mà esquerra, i dos anells de plata a la mà dreta. Les ungles de les mans mai me les pinto (si és que no és color transparent o en una ocasió que s'ho mereixi)

9. Què veus des de la teva finestra?

Veig el meu carrer. Un carrer molt ample, amb arbres, flors, gent caminant ràpid pel fred que ja fa a la Plana de Vic. Cotxes passant. Cares llargues que es barrejen amb cares alegres. La cartera que va de porta en porta. El fruiter saludant a la veïna de més enllà. Adolescents amagant-se amb un cigarret a la boca... En fi, el meu carrer.

10. Què tens pensat a fer en el teu temps lliure a curt termini? I a llarg termini?

Mmmm... Sóc una persona molt organitzativa pel què fa el tema oci. A curt termini hi ha diferentes cosetes ja gairebé enllestides: un dia a Port Aventura amb els amics, un cap de setmana de relax a Andorra amb la parella, un viatge pel novembre d'una setmaneta per esperar les vacances de nadal, un sopar aquest cap de setmana de colla... I sobretot, molts concerts a la vista ja emparaulats. I a llarg termini també hi ha moltes cosetes que vull fer, però com que falta tant... cada cosa al seu temps.



Pd: No ve a cuento, però estic fins els collons de rebre trucades procedents del 1485 (publicitat movistar)! Els recomano des d'aqui, que deixin de tocar els ous a la gent i que si no tenen feina que es contin els pèls del cul!! joé!! que emprenyant d'aquesta manera no aconseguiran mai vendre res, només que els enviïn a la p.merda!

Ja està.

6 comentaris:

òscar ha dit...

del meme, m'agrada moltíssim el tema de tonino carotone.

m'afegeixo a la teva pd explicant que jo també n'estic fins els mateixos d'allonsis el 1485 i les seves trucades a tota hora. hores de dormir incloses.

Cris (V/N) ha dit...

Doncs posts com aquests ajuden a conèixer una mica més als seus propietaris, jo encantada! Un petó i relax!! :)

Striper ha dit...

Un meme molt interesant de quin color son les sabatilles d'anar per casa?

GAIA ha dit...

Ara coneixem una miqueta més de tu! je je
El Tonino Carotone autèntic! M'ha agradat molt!
Referent al 1485 jo també vull fer una crida com tu. Cada dia rebo rebent del movistar i quan veig el nombre ja no contesto però la veritat és que estic fins els c.....s!!!!!!!!!

Minnie ha dit...

Uix a mi també m'ha agradat molt aquest post!

jeje mentre el llegia he fet el meu...

La última vegada que vaig riure, ahir al matí anant en cotxe amb les compis de la feina!som terribles!

rits ha dit...

el programa de les pressons és fantàstic. el vaig descobrir a mitges i l'he trobat ben interessant.

tinc una amiga que és funcionària de pressons. va començar com a voluntària i poc a poc va trobant el seu espai fins que s'ha presentat a opos i les ha aprovat. com ella volia una plaça a la pròpia pressó i no a oficines, no va tenir problemes per triar.

si t'agrada o atrau, endavant!

totes les altres respostes tb estan molt bé! sempre és xulo saber dels altres.

ah, i tranki, hi ha temporades de tot amb el blog.