dijous, 3 de setembre del 2009

Playuki


M'agrada anar a la platja, no a prendre el sol, ja que sóc d'allò més blanqueta i sempre agafo un color fresa-nata bastant interessant. És més, jo no em poso morena ni a tirus: de blanca, passo a vermella, de vermella em pèlo per tornar a passar a ser blanca. En fi... per això sempre sóc o dins l'aigua o sota el para-sol.

M'encanta seure vora el mar i contemplar la varietat que hi ha de l'espècie humana. M'hi passava llargues hores.

Els típics xulo-playas jugant a les pales perquè tothom els miri la seva tauleta de xocolata, i com tothom sap, la xocolata a la llarga es desfà... i què els hi queda amb aquests pobres? Ni cervell, ni tauleta...

Els pares jugant amb els fills fent els castells de sorra. O més ben dit, pares disfrutant fent castells de sorra, mentres el fill està avorrit a la tovallola mirant el seu pare com li ha pres la galleda i la pala.

El què no he arribat a entendre mai, és perquè totes les dones es posen bikini. Arriba un moment que una queda molt més bé amb un banyador d'allò més cuquetó. Pots ser molt més sexy amb un banyador ben posat, que amb un bikini minúscul on surten tots els mantecados fent de flotador. Segurament en el seu apartament d'estiu no disposen de miralls.

Quan era petita, m'enrecordo que tothom feia top-less. Ara sincerament, continuen fent top-less les persones que en feien quan jo era petita. No se'n veuen pas gaires de noies joves amb els pits ferms fent top-less. Però si dones amb més de 60 anys amb els pits sobre genoll. Si us plau, ja ho sé que estem en un país lliure que tothom pot fer el què li roti... però no cal anar regalant aquests espectacles.

Anar a la platja també significa escoltar al tiu que ben els cocos, cridant a tot pulmó: COCOOO, COCOOOO RICOOOO, COCONUUUTS!! Sincerament has de tenir molt de desig per gastar-te 4.50 € per un coco que al super et costa tirat de preu. Però clar, s'ha de pagar el fet de menjar-te'l davant de la platja, i amb sorra incorporada.

M'estimo més escoltar 1.000 vegades el dels cocos, que no aguantar els típics que se'n porten el radio-cd de casa i obliguen a escoltar una música desagradable per les orelles a tots els que tenen l'honor a estar a prop d'ells.

Veus que arriben des de lluny direcció on estàs tu, amb un cargament de tovalloles, para-sols, neveres, flotadors, els 5 nens portant una barca gran inflable, cadires, 2 matalassos... Ah! i sobretot, vermells com gambes i xancletes amb mitjons! I on es volen col·locar amb tot el mobiliari? Em sembla que el final per anar a la platja haurem de comprar ticket i reservar lloc.

I ara... per colmo, quan estàs ben estirgassada a la tovallola a punt de tornar a agafar el son... escoltes: MASAJE-MASAJE-SINCO-EULOS! Collons! Primer el de les ulleres, després el del coco, més tard el de cd's... i ara massatges! I a sobre, si pagues una mica més, et fan un Happy End (massatge complert amb final feliç)! Però a on arribarem?

-_-

16 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Crec que al pas que anem el millor es anar a la platja donar-te un bon bany i anar cap a casa a llegir el que volem , amb la nostre musica , el coco del super i un happy end amb que ens vingui de gust ,que sense els cinco eulos , ens ho farà molt millor ;)

Striper ha dit...

Coi una cronica de la platja de allo mes complerta.

Thera ha dit...

Amb el teu post m'acabes d'alegrar la tarda. M'has fet riure i coincideixo amb moltes coses que dius fins i tot amb l'ho del Top-less (ja,ja,...) i sí que m'he adonat que han augmentat els passants, ara no només són COCO ANANAS sinó també el que dius ULLERES, BOLSETS I MASSATGES (que quan veig a la oriental d'allò més tapadeta amb texans i sabates esportives a 50 Cº a l'ombra...)penso quin massatge més calentó, uff!

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada escoltar lo que diuen els de la tovallola del costat!

Alguna vegada se m'ha escapat alguna rialla i tot, escolto aquests que venen amb el casset, que tenen algunes sortides que tela... És com viatjar a un altre món en un altre temps!

òscar ha dit...

la platja ja no és el que era però ... és que a mi m'agrada tant!

Bluemey ha dit...

per això no hi vaig.


quina gracia la gent que detesta la sorra a la tovallola...

ETS A UNA PLATJA!!! DESPTERTA!!! ALTRA COSA NO PERO SORRA TOTA LA QUE VULGUIS!!!

Nice rentreé

Lastienditas ha dit...

Diven que la realitat supera la ficció, no?
Jo, de cada vegada més, preferesc una entradeta de roques enmig de la mar, una caleta recòndita...aix...

_MeiA_ ha dit...

Garbi24: això sens dubte, però un cap ets a la platja amb aquest espectacle gratuït, costa molt de marxar! jejeje

Striper: OOOHHH benvingut Striper! se't trobava a faltar!!

Thera: Osti si! totes van ben tapadetes, tens tota la raó!

Ramon: Doncs si, jo també ho faig això d'escoltar el què diuen els del costat, i la veritat és que passes molts bons moments, jejeje.

Òscar: A mi també m'agrada, sobretot anar-hi el matí o cap al tard.

Blú: Jjajajajja, doncs jo en conec a un que detesta la sorra a la tovallola! per això normalment sempre anem a cales aïllades on hi hagi pedres en vès de sorra. Sincerament a mi no em molesta pas la sorra, un cop estàs ben eixut, esposes i se'n va tot.

LasTienditas: Si, nosaltres també ens perdem per cales apartades amb pedretes. Però si vols que et digui la veritat, estar a al mig de tot el merder també m'agrada. ;-)

Dani ha dit...

Qualsevol ho diria que t'agrada contemplar la fauna de la platja, com has rajat de tots... xD
No hi ha ningu que es salvi...?? :P

M'hauras d'explicar aixo del Happy end... xD

Ah, com diuen per aki alguns comentaris, canvia de platjes. Hi han cales tranquiles, la mar de mones. ;)

_MeiA_ ha dit...

jajajja ui tant AniD que m'agrada anar a la platja, per això mateix, pk contemplar tota aquesta fauna ens ho passem bé, ens fan riure i ens donen conversa, ejejej.

Normalment anem a cales petitones apartades del món, on s'ha de caminar molt per arribar-hi, però la veritat és que a la platja gran s'hi ha d'anar a contemplar aquestes espècies qeu només suerten al mes d'agost! t'ho aconsello! jejeje

I no saps què són els Happy Ends? Doncs estàn molt de moda aquest any, a les platjes grans on hi moooolta gent. Normalment són xinetes que van amunt i avall oferint massatges... i si el què vols és un massatge més intím pagues una mica més i et fan un final feliç. Crec que ja ens entenem... jejejeje
Això si, a davant de tota la gentada, amb nens, àvis, families, parelles... i ñaca-ñaca! I també imagina't, les mans de la xina, plens de crema (ves a saber quina) i després d'haver passat per desenes de persones... grrrr...

Un petonàs!!!!!!

DANI ha dit...

Happy end!!! on, on!! ja ja ja

Petos sense sorra

GAIA ha dit...

Molt bo el teu post! És que la platja ja no és el que era...
Jo acostumo anar a platges solitàries, a cales... No m'agrada trobar-me amb tot això

Ironia ha dit...

A mi realment no em diu gaire res la platja, treballant a la construcció vaig acabar del sol fins els …, els … solen acabar plens de sorra y sal, y la resta ja ho has comentat tu xD.

Però no ho puc dir si vull passar desapercebut entre els terrícoles.

MARTELL DE REUS ha dit...

Doncs les platges nudistes són sensiblement diferents de la que platja que descrius. Te les recomeno

Anònim ha dit...

...m'agrada anar a la platja...
...quan cau el sol...
...i quasi bé en silenci...
...veure la meva petita jugar amb les onades...

;)

Unknown ha dit...

Solució: millor anar a la platja cap al setembre... s´està molt més tranquil i a sobre si ets blanca doncs tranquila... no et cremaràs.

Jo fa dos anys que no vaig a la platja... impossible el Manel és blanc com la llet i l´Alex també... L´Alex no ha tingut ni el moreno paleta de la samarreta d´estiu...

Aviam com surt el Max.