dijous, 23 de desembre del 2010

Ja la tinc!


Com cada any m'he palplantat sense cap mania al despatx de la meva jefa per demanar-li la panera de Nadal (tot s'ha de dir, a part de que hi ha molt bon rotllo entre les dues, també tinc un morro que me'l trepitjo.) Sóc de les que penso que: qui no plora, no mama.

A diferència d'altres anys que sortia del despatx amb un pernil o lot sota el braç, aquest només he pogut sortir amb cara de circumstància, pel fet de que com hi ha crisi, no hi ha panera (ni sopar de Nadal).

Sense pensar-m'ho gaire, tant bon punt he sortit del despatx he marxat a autoregalar-me'n una. Què collons! "Al mal tiempo... buena cara!" I a més, he treballat com una burra tot l'any i me la mereixo!

8 comentaris:

Txisky ha dit...

Di que sí!. Ara toca difrutar-la!.

òscar ha dit...

Sí senyora, Meia. No diuen allò que cal solucions imaginatives contra la crisi. Doncs més imaginació que l'autogestió no hi ha!!!

Moooooooolt bones festes, guapíssima!!!

Garbí24 ha dit...

Però ara no et podràs queixar del que hi dins......
Molt trempada, així ens hi hem d'agafar amb gràcia i amb dos pebrots

P Vázquez "ORIENTADOR" ha dit...

Tenía yo antes, bueno en el otro portatil una barra de google que traducía y te podía leer, bueno que te podía entender, pero en éste no sé como ponerla... de todos modos un saludo en catalán... y bon nadal.

Anònim ha dit...

Jo tinc un pernil :D, si te la mereises. Un bes

Sirvi ha dit...

A la "meva" (clarooorrrlllll) empresa tampoc no hi ha hagut lot ni sopar (vam fer unas copichuelas i ja; va estar bé, però).

Disfruta-la, guapa!!! (jo aniré a posar-me a casa dels pares, que estan jubilats però compren com si hagués d'haver una guerra...).

Un petonàs!

Deric ha dit...

Què bo! Ben fet!!!
Bones festes!

rits ha dit...

esclar que si!!!!
molt bon Nadal!!!!!