dimarts, 4 de març del 2008

10-Nis (Ten-nis)

Com odio mirar el tennis, crec k és un esport completament aborrit!! grrrrr



Esteu d'acord amb mi?





**Per cert, gràcies a Msr Bcn pel video que m'ha fet arribar... és una bona proposta de "canción del verano'08", mmmm... però encara penso k la k vaig trobar jo la supera,,, jejeje,,, ptns**

4 comentaris:

RIPP ha dit...

Caigo en este Blog por una mera casualidad. Bueno, no, la verdad es que soy algo torpe, pero en fin. me he leído algunas cosa, me parece que tienes mucha sensibilidad y sentido del humor. No espero que te pases por mi Blog, pero si lo haces, pues qué mejor.

Te dejo un saludo.

Anònim ha dit...

Tinc algun amic que practica tennis; crec que em divertiria més veure un matí intensiu de la cria del cargol babós de muntanya-treu-banya que un "match" o com li diguin... PuAj!!!

I per cert... el meu vídeo se sale... a més els Jonathans cada dia són més importants!!! Proba d'això és ke tenim un president de la Generalitat de la ¿minoria? ètnica Jonathan XDDDDD

Mon Dieu quin dia!
Et compraré el 51% de les accions d'akesta web i així podré escriure i tot, q això comença a semblar un messenger ;P

Besetttts

_MeiA_ ha dit...

jejeje... jo tb vindria a veure el cargol treu banya, puja a la muntanya, k un partit d tennis... ufff.. es k imaginat tot un partit.. kina tortikules mes aguda k agafariem! juas juas!

si, si,,, aixo ja sembla un msn... ens podriem agregar, no?¿ bueno... putser si ens agreguem dsp no ens comentem... jujuju

un pto

Anònim ha dit...

Jelou!

Aprofito que tinc 5 minutets i t'escric... que ja no actualitzes ni res... jo aquesta nit seguríssim que ho faig, amb el contingut combatiu habitual jeje!

MmMmMmM... messenger! Em matarà l'organització XD però d'entrada et donc el meu mail "personal" i m'envies un mail si de cas ok? menefrego_jordi@yahoo.es i t'agrego!
De moment, ja saps que em dic Jordi ;)

petunituz!