dissabte, 29 de març del 2008

Sin City

Sessió de cine: Sin City...
Genial! Em va encantar... tota sencera... guió... el joc de colors...
TOT!

“Hace un calor infernal, una asquerosa habitación, de un asqueroso barrio, de una asquerosa ciudad, contemplo a una diosa, me dice que me desea, no perderé ni un segundo mas preguntándome cómo he podido tener tanta suerte. Huele como deben oler los angeles, la mujer perfecta, una diosa, Goldie, dice que se llama Goldie.”



"El viejo muere, la chica vive. Me parece justo."


10 comentaris:

Dani Moreno ha dit...

Mira que m'han dit cops que la pelicula aquesta es bonissima, però mai la he vist (com hem passa amb unes 100 o 200 mes). Algun dia hem posaré al dia...

En fi, ja m'aniré passant per aki, gracies per la benvinguda

_MeiA_ ha dit...

bueno.. jo tot just la vaig veure ahir! tb la tenia pendent,, com moltes daltres! pero la veritat és que val la pena

Álvaro ha dit...

"Sólo queda una hora. Mi último día de servicio, jubilación anticipada, yo no la pedí, prescripción médica, un problema cardiaco, angina de pecho según dicen. Debo hacerme a la idea de que tengo que despedirme de mi placa, de ella y de los treinta y tantos años de protección, servicio, lagrimas, sangre, terror y triunfo que representa. Pienso en la serena sonrisa de Ayleen y en los entrecots que habrá comprado en la carnicería hoy y pienso en el cabo que he dejado suelto, en algún lugar una niña estará indefensa en las manos de un baboso sin escrúpulos."

Genial pel·lícula, molt i molt bona, de principi a final! A veure si després de que hagis fet aquest post puc convèncer a en dani (el que t'ha comentat abans) de que la miri. Bé, de fet, n'hi he de fer mirar moltes. Pero toooooodo a su tiempo.

2 coses:
1-quedo a l'espera de que parlis d'una altra pel·lícula, o de que me'n recomanis alguna, perquè de ben segur que tornes a encertar
2- perdona per la "chapa" dels extensos comentaris que et deixo, sóc un pesao.

Petons!!

PD: Dani, quan vols mirar la peli?

kakihara ha dit...

Grandisima pelicula, es un gran exemple de com pot ser original calcant vinyeta a vinyeta el còmic. Jo sóc molt fan del còmic y quan van estrenar la peli tenia molta por per si havien canviat el to de les histories, però no tot el que funcionava al còmic esta a la peli, es un gustasu.

Per si no l'has vista ja prova a mirar-te 300 que es una altre adaptació d'un còmic del frank miller (tambe amb un look calcat).

_MeiA_ ha dit...

Álvaro:
Aquest tros de guió tb es fabulós!
Jo tot just la vaig mirar ak divendres, i tb en tinc moltes a la llista per mirar... però falta d temps! jeje
i et recomanu les que tinc al meu perfil... totes són bones!
i de pesao ná d ná! magrada trobarme comentaris.. llargs o petits.. pero magrada


Kakihara:
jo no sóc de llegir còmics, mestimo més una bona novela, però la peli em va fascinar, esta molt ben feta, la veritat.
I 300 tb em va agradar... però t'haig d dir un secret... l'haig d tornar a mirar pk a la meitat em vaig kedar adormida!! jujuju... era un dia k stava reventada... però tb la tinc pendent... jejeje
un ptnas!

Anònim ha dit...

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH!!!!

Quina pel.lícula més geniallLLL!!!

Que fa falta el technicolor per gaudir del cinema...? No, el blanc, el negre i els experiments visuals poden fer autèntiques meravelles!!!

I por supuestíssimo, Bruce Willis, àlies El Profeta dels Rebels... fa poc vaig veure "La Jungla 4.0" i tot i que el guió és un bodrio i és un pim-pam-pum-mata-mata de pel.li, és ell, és Bruce. Si no existís Chuck Norris i els seus poders de la Frikipèdia, adoraria a Bruce Willis XDDDD

Au un petunitu maca, aviam quan aconsegueixo un xic de temps i xerrem com és deguuuut!!!

Ciaociaooooooo

Álvaro ha dit...

Del llistat de pelis que tens al perfil em falten per veure "La casa del lago" i "Hard candy"; a veure si un dia hi penso i les veig, a veure què tal!
Les meves companyes de pis porten temps diguent-me que miri aquesta segona, i més després de veure Juno (on ella és la protagonista).

Ya te contaré ;)

_MeiA_ ha dit...

Msr Barcelona:
ui tan! hi han pelicules en blanc i negre que són boníssimes! i de velles tb! com Tiempos Modernos..
No he vist la peli akesta de la Jungla, però de la manera que me la vens... no em fa gaire gràcia! ejjeejej,, tu per vendre... aiiiins!

ja u se! com ets un home tan ocupat no tens ni temps x mi! ai ai aiiiii! a veure si et puc robar algun dia uns 10 minutets!

un petonàs wapixim! cuidat molt!
per cert! thaig d dir k tens una miketa abandonat el teu blog....





Álvaro:
Et recomano molt la de Hard Candy! ufff.. és brutal la peli...
I la Casa del Lago, és romanticona...
Comparteixes pis? D'on ets tu?
Un ptnas!!!!!!

Álvaro ha dit...

Sóc de Girona, però entre setmana visc a Barcelona ciutat, ja que estudio política a la UAB. Comparteixo pis amb unes amigues de Girona, que encara no sé com m'aguanten.

El cap de setmana, a la que trobi un espai, miraré Hard Candy. Anotado queda.La de la casa del lago... la deixarem per més endavant, tot i que si és romanticona, l'hauré de veure (ja m'ho diuen que sóc un sensiblón... amb raó he vist 40 cops Leaving Las Vegas).

Molts petons!

interpreta-sones ha dit...

su estreno fue una bocanada de aire fresco, algo distinto, y tal y como está el cine actual se agradece, la verdad.