dijous, 15 de maig del 2008

H2O

L'empresa Bling H2O ha posat a la venta l'aigua més cara del món. Els preus van dels 30 euros fins als 370 euros!
Segons l'empresa el preu està justificat perquè l'aigua és d'una excepcional puresa i a més el diseny de l'ampolla és d'alt luxe, el qual sembla ben bé que sigui un perfum.
Però pels qui vulguin probar l'aigua i no els hi interessi l'ampolla de luxe i es conformin amb una de plàstic poden pagar només uns 18 euros.
Personalment penso que ja no saben què més inventar, estem arriban a punt patètic i rídicul. I el més greu, és que aquesta aigua s'està venen com xurros. Llàstima que amb mi no faràn pas negoci... ja podrien tancar l'empresa! Que trist...

5 comentaris:

kakihara ha dit...

Justament ahir vaig anar a sopar a un restaurant pijo del centre i a l'entrada tenien com una tenda on venien productes de menjar supersnobs i ens vam estar mirant les marques d'aigua. Tenien hildon (UK), Veen (findlandia) i una japonesa que no recordo. Totes a preus disparats, no se al final tampoc podem diferenciar gaire el gust de l'aigua, em sembla un forma de pijerio extrem. Si algú es vol comprar una ampolla d'aigua amb cristalls de Swarowsky enganxat està en el seu dret però es com encendre't un puro amb un bitllet de cent dollar, pur clixé.

Buscant els noms de les botelles d'ahir he trobat una pagina curiosa sobre aigües del món que ma semblat interessant:

http://www.finewaters.com/Bottled_Water/Index.asp

Vinga un petó

_MeiA_ ha dit...

Ara em posare a mirar aquesta pagina que em passes...

Tens raó, tothom és lliure de fer el què vulgui i comprar el què li vingui de gust... però és molt trist veure uns que veuen aigua de 150 euros, i d'altres que ni en tenen, i han de veure els pixats de vaca...

Em fa ràbia la diferència de classes tan bèstia que hi ha...

un ptnas kakihara!!

Unknown ha dit...

Osti tu!!! Se m´han adelantat... jo també tinc un link per passar-lo
http://www.nopuedocreer.com/quelohayaninventado/968/idea-de-negocio-llena-botellas-con-agua/
La veritat és que aquí no hi ha gaire cultura d´H2O embotellada... però si vas a un super francès flipa amb la d´aigües que existeixen i si vas a una botiga una mica gourmet doncs es veuen aquestes ampolles i he de dir que tot i que no he comprat mai una ampolla d´aquestes fan MOLT goig

Álvaro ha dit...

Si els meus records de quan fullejo el diari "Qué!" no em fallen, aquesta aigua és la que beu la Victoria Beckham, i amb la que es fa els cafès. No hi ha res com poder anar pel món amb aquesta tonteria i excentricitat quan tens algú amb una compta bancària de molts zeros que t'avala i et paga els capritxos.

I això de la puresa extrema... en Michael Moore també era dels que prefiera, abans de l'aigua corrent, comprar litres i litres d'aigua embotellada que, suposadament era pura i neta. Fins que un bon dia va descobrir que, allà d'on treien l'aigua, s'hi estaven abocant residus de diferents fàbriques i, inclús, un home es va despendre del seu utilitari enfonsant-lo superfície endins.

_MeiA_ ha dit...

vols dir que si tinguéssim un compte bancàri amb molts zeros al darrera tindriem aquestes tonteries?
amb sembla que la tonteria de la beckham ja és innata... jeje