dilluns, 7 de febrer del 2011

El Reto 2011


Pels amants de la lectura, hi ha una mena de repte personal molt interessant a fer (El Reto 2011). Me n'he assabentat gràcies al blog de l'Amylois, i es veu que ja és el quart any consecutiu que es fa. Cada any hi ha un repte diferent, i aquest es tracta de "llegir-se" la taula periòdica dels elements (no us espanteu abans de mirar de què es tracta!). Us animo que llegiu les instruccions per poder-hi jugar correctament, la veritat és que és com una mena de sudoku original.

A mi, com que m'agrada molt llegir i sempre tinc un llibre entre les mans, m'he registrat sense pensar-m'ho dues vegades. No sé si aconseguiré fer el repte que proposen, però les ganes hi són. És un repte personal, no hi ha premis, el premi és la satisfacció d'aconseguir llegir el total de 30 llibres i d'omplir la taula periòdica abans que s'acabi el 2011.

Feu una ullada a la pàgina, ja que es poden trobar les respostes d'alguns dubtes que podem tenir al llarg del joc, un "foro" on deixar-hi els teus comentaris, i una mica d'ajuda per trobar les combinacions per la taula (aquest últim d'una altre pàgina).


Qui s'apunta a jugar al repte de la lectura?
;-)

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

ostres em sembla que, va ser que no...trenta llibres en un any son gairebé tres per mes....no hi ha temps material. De totes maneres hi farem una ullada per conèixer el funcionament.

Sirvi ha dit...

Mare mevaaaaaa!!! Jo necessitaria un any per entendre les instruccions!!! :))
Em sembla que és massa tard i no estic en condicions d'intentar-ho a aquestes hores... bona nit!

Ànims, química!

Anònim ha dit...

ME APUNTE, es super divertido jajaj no se si lo conseguiré pero es una manera más de saber de nuevos libros, aunque yo ahora mismo estoy casada con los de Canción y Hielo y fuego, menos mal que se llaman de diferentes maneras e iré puntuando. Un beso

GAIA ha dit...

Jo, com en Gabi em falta temps. Últimament ni tinc temps pel blog...

Amylois ha dit...

Sudoku!!!! M'agrada!!! jejejeje