dijous, 31 de març del 2011

Un altre a la llista!


Com bé diuen: qui no té feina, el gat pentina. Doncs si, com que jo no en tenia prou amb aquest bloc, ni amb l'altre, ni amb el facebook... ara provem a veure com ens va en el món del twitter.

Tant el facebook com el twitter estan en boca de tothom (entre els amics, la familia, la televisió, els diaris, les botigues...). Qui més, qui menys té algun compte obert i el fa servir regularment. Fins i tot, moltes vegades per accedir a cert tipus d'informació només s'aconsegueix a partir d'aquestes xarxes. Crec, que de mica en mica tots hi anirem caient, i també crec, que si se l'hi té un bon ús poden ser molt útils.

S'ha de dir, que quan hi agafes l'aire resulta bastant divertit. El twitter no té res a veure amb el "cara-llibre", o sigui, que qui esperi trobar alguna cosa semblant, s'equivoca.

Jo era una de les que deia: No em faré pas mai un twitter, en tinc ben prou amb el facebook! I mira ara, m'agrada tant o més que l'altre. És ben bé, que mai es pot dir d'aquesta aigua no en beuré.

Us animo que hi feu una ullada, que li dediqueu uns moments i uns quants més per habituar-se en aquest espai nou per molts de nosaltres. És entretingut i una altre manera de veure el món. I es vulgui o no, aquesta mena de "moda" va trepitjant fort.

Anant bé molts de vosaltres ja en teniu, ja que aquesta setmana el twitter va fer 5 anys (que no són pocs).

8 comentaris:

òscar ha dit...

No, no; de moment no hi jugo que acabaré per autoacomiadar-me (que ja seria ben trist!).

Mr. Aris ha dit...

ostia, em venen ganes de provar-ho, però no tinc ni idea de que es fa, ser que no pots passar de 140 caracters...

Garbí24 ha dit...

jo hi sóc...però la veritat és que no el faig servir...potser és la manca de temps o el fet de que per anar bé sempre hi hauries d'estar conectat

magazine.cat ha dit...

M'ha vingut la curiositat, faré una ullada.

zel ha dit...

Jo no me'n surto, tu!

rits ha dit...

ho tinc pendent!! fa setmanes que penso que m'hi posaré, però em resisteixo.

per cert, m'he mirat la foto dues vegades, semblava en Puck!!!

jomateixa ha dit...

massa coses, al final farem un PET i acabarem donant la raó al refrany "qui molt abraça poc estreny"...

Álvaro ha dit...

Tuiiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Ara mateix li acabo de fer un lloc a la barra lateral del meu blog. Un accés directe, vaja, ja que hi estic enganxadíssim (tú ja ho saps).

Per cert: la rentadora torna a funcionar. Tenies raó! Vaig a posar-ho via tweet ;P

Muak