dimarts, 12 d’agost del 2008

Mbl


Me cago en Movistar!!
10 años siendo clienta, no han tenido nunca ningún problema conmigo... pagando cada mes como mínimo 70 euros...Y ahora, estando de vacaciones, se me estropea el mobil y pido k me dejen uno solo 15 días, el más tirado... y me dicen que esto no lo pueden hacer!! como que no?? si conozco a un montón de gente que le han solucionado el problema así... y yo no?? a la mierda!!!
me he ido a orange y a joderse!



Y movistar, al enterarse, le han faltado piernas para llamarme y ofrecerme el oro y el moro! Podía escojer el mobil que me gustase, sin mirar precio y solo tardaban un día en entregarmelo, la factura me la rebajaban (llamando lo mismo a mitad de precio)... bla, bla, bla...
pues no! soy mujer cojones! viva mi orgullo! me canvio a orange!!!



(foto de mi mobil nuevo! Nokia N73)

7 comentaris:

Dani Moreno ha dit...

Juas, no vegis quin mobil, jo també vaig fer el pas de canviarme a orange fa un temps i també hem van intentar convencer que si et rebaixarem nose que i nose quantos, tampoc els vaig fer cas...Pero d'aixo en fa un parell d'anys i hem penso que el mobil se m'ha quedat una mica antiquat hauré de començar a pensar en fer una cosa semblant...vagi be!

Álvaro ha dit...

Els de movistar en el seu temps em van fer el mateix, i la resposta va ser: "¿7 años siendo cliente vuestro, y justo ahora me ofrecéis algo decente? ¿sólo cuando me doy de baja?"

I no recordo què va respondre la noia, ja que vaig penjar.

Nena... tinc ànsies de veure el GPS.

PS: Sant Antoni, tremola! Mai més ens tornarem a perdre sortint!

_MeiA_ ha dit...

Dani:
Però si tu ets dOrange, mhan dit k cada 1 any, any i mig et regalen un mobil gratis... ves a informar-te!

Kariñu (jujuju):
si,, em sembla k el gps ja mel pillaré kuan vagi a buscar el mobil... no crec que sigui gaire car...ja que tots els programes són extres que shi poden afegir... penso jo...
un pto

Álvaro ha dit...

Ok...això serà dilluns com a mínim. Tinc tot un cap de setmana per perdre'm doncs. I aquesta setmana el finde comença en dijous... toma ya.

Benzineres, allá voy (em caldrà emplenar el dipòsit... vuràs).

_MeiA_ ha dit...

mhan dit k em donen de baixa el dia 19 a les 2 de la matinada...

?¿?¿

està clar.. són curts!

ja tinc ganes k sigui dijous!!!!!

Dani ha dit...

Ei, que no comentes no significa que no ho llegis... :P

_MeiA_ ha dit...

ok... ho tindré en compte! jejej

;)