dimarts, 5 d’agost del 2008

T'mu


Fantàstic cap de setmana. Amb gent estúpenda, que m'han fet sentir en tot moment com a casa (Dani, Cesc, Xevi, Gerard... i com no l'ÀLVARO). Porten una festa que ni se l'acaben (amb 897654 anècdotes i segur que me descomptat), que tremoli la Plana de Vic, que ens ha sortit competència!! ¬¬


No sóc d'explicar les meves intimitats, ni coses personals al meu blog. Però faré una excepció, sense detalls, ni pastelades, ni cursilades...Però aquest cap de setmana he conegut a la persona que m'ha fet sentir pessigolles a l'estomac, a la que m'ha deixat embobada, amb cara dempanada, tonta, sense gana i amb un somriure estúpid a la cara des del primer moment que el vaig veure. És l'únic que m'ha fet sentir uns sentiments enormes només amb 3 dies. Amb el que he estat hores i hores parlant sense cansar-me i sempre mantenint cualsevol conversa de cualsevol tema.Ara que no el tinc al davant, em moro pel veure'l, d'està amb ell. Aiins!Estic i em fa, molt feliç.


Ja n'hi ha prou, que sinó tindré tots els periodistes davant de casa... ;p


I sense pastelades, T'estimooooo!![una mossegadeta!! ; ) wapuuu] Demà ens veieeem, juju


pd: per cert, el pròxim cop, Strombers que toquin els primers!! jujuju

9 comentaris:

Dani Moreno ha dit...

Que toquin els primers si...pq el cabron no ens va deixar veure res del concert i a sobre quan tocaven la unica canço que hem sabia (si, logicament es la que es sap tothom xD) vaig i estic anant a buscar el cotxe amb en Cesc, nose que deuria pensar la gent que hem veia saltar i cridar pel mig de caldes cantant la canço...aaaah, veus una anecdota que no sabies jejeje :P.

En fi, un cap de setmana genial, llastima que jo poder hem vaig passar una micaaa amb el beure, una mica de res eh xD. Pro bueno el fetge ja m'ho esta tornant. De fet, el diumenge va ser el dia que vaig disfrutar mes del concert, deuria ser perquè es el dia que no hi havia cap raó que hem distregués. Pro com a dia complet hem quedo amb el divendres, perque realment va passar de tot. Encara que vosaltres dos el recordareu mes segurisim.

Ja sortirem de festa també per la plana de Vic ja, aviam com esta la cosa per allà, perque l'alvaro nose si t'ho haurà explicat, pro jo soc d'aquells que s'apunta a un bombardeo que es diu i ja buscaré algun dels altres per venir de festa algun dia per allà :P.

I re, plego ja d'escriure que això sembla un post del meu blog i aixo que normalment hi poso poca lletra. També dir-vos que enhorabona, mes que re pq se us veu ben enxoxats i també per la part de l'alvaro, es que el conec mes a ell, no es res personal eh ;). Que jo crec que feia temps que necessitava trobar una persona així.

Adeu siau i fins aviat! un petó

Dani ha dit...

Ta bé que t'ho passesis tan bé ;)

Aishhhh, el amolllll!! jeje

I aixo que quan us veu trobar a Blanes no vareu xerrar gaire... xD

Ptns!!

Bluemey ha dit...

Oh...l'amooour..

He de confesar que la història té cert punt de màgia... es molt gran que la primera nit que "NO" vau estar junts, per dir-ho així, ús enganxéssiu l'un a l'altre tant... es molt bunic i demostra el que pot arribar a aguantar una persona per amor, que som saps NO VA SER POC.

Me'n alegro que acabés així. Algu altre no ens hauria tornat a parlar mai més segurament!

Bé, ara toca fer el primer tram d'eix per veure la festa per allà com corre.

Un petó i fins ben aviat!

Unknown ha dit...

Aishhhhhh!!!!!
Què bonic és l´amor... aprofiteu de la "novetat" que és més que màgica!!!

ori ha dit...

oix oix oix

Unknown ha dit...

GUAYYYY!!! Que uns "simples" focs hagin acabat així!!!
Disfruteu l´estiu juntets!!!!!
I no deixis que posi el despertador al calaix...

Álvaro ha dit...

Porto dies pensant en què escriure com a resposta a aquest tema. Ho he estat pensant en molts moments diferents per intentar trobar un "consens", véase: dutxant-me, menjant, bebent-me dos cerveses, escridassant-me amb el meu encarregat a la feina, cagant de bon matí, mentant a la mare que va parir a un conductor que quasi se m'emporta per davant en una rotonda... i res, no hi ha hagut manera.

Però tampoc volia que una entrada que fa referència tan explícitament a mí quedés sense un comentari meu, he decidit escriure't el primer que se'm passés pel cap, que les meves mans escriguessin, i que allò que bombeja sang dintre del meu pit sentís. En definitiva, i a risc de ser un pastel, aquí va el meu comentari:

"Te quiero".

PD: Joder... sempre me n'he fotut de la gent que transmet el seu amor mitjançant blogs i demés històries, però no m'hi he pogut estar. Ja saps que sóc un pastelacu que intenta demostrar el contrari.

******

Mireia ha dit...

Meia! Strombers toquen a la Bisbal el dia 18. O sigui que us hi espero!

_MeiA_ ha dit...

mirarem de venir, si més no a treure el cap...

merxi per avisar!!