dimecres, 24 de setembre del 2008

A on està Wally?


L'altre dia, endreçant una micona, vaig trobar plens de pols uns llibres que de petita m'encantaven, els de buscar a Wally.

M'hi havia passat estones buscant'el, a ell i a totes les seves cosetes que perdia pel camí (bastó, càmara de fotos, llibres...) o fins i tot els seus companys de viatge (el gos Woof, la seva parella Wanda, el mag Barbablanca...)

Era complicat perquè eren dibuixos molt abarrotats i complexes, però ajudava el fet de que sempre anés vestit de la mateixa manera (jersey a ratlles horitzontals vermelles i blanques, ulleres, jeans i un gorro de llana també de ratlles)

Recordant els temps passats, quan la meva mare i jo seiem al sofà buscant... vaig fer el mateix, seure'm i buscar entre les pàgines dels llibres a Wally, amb la mateixa il·lusió com el primer dia. Amb la diferència de que han passat un munt d'anys.

Ara, a part dels llibres, també es pot trobar al Google Earth, gràcies a una estudiant que va fer un Wally de 15 metres en un edifici de Vancouver.

7 comentaris:

Lehian ha dit...

Kada día me sorprende más mi kapacidad de entendimiento del katalan...
y eso ke los unikos konocimientos ke tengo sobre esta lengua son un par de frases en mis visitas a la ciudad condal ke me enseñaron amigos de allá...

Hum...

kurioso...

Yo de peke tmb tenia un monton de libros de donde esta wally...
y tmb me hacia mazo de ilusion ponerme a buskarlo...
bua...
ke tiempos...

yo kreo ke ponerme ahora kon alguno de esos libros no me haria tanta ilusion...

prefiero rekordar los momentos de la infancia tal y komo estan...
ya ke he intentado rememorar algunos otros komo ver ciertas pelis o leer ciertos kuentos y no me han agradado tanto komo entonces...

una vez pierdes la inocencia nada vuelve a ser komo antes...
asike mejor dejar los rekuerdos trankilos y sonreir kon ellos.

:)

un saludito!

_MeiA_ ha dit...

aiins!
me alegro que lo hayas podido entender! jeje,, no es tan difícil, se parecen mucho!

con eso tienes razon, yo también tengo algunas pelis que me gustarón un montón de pequeña y que no me atrevo a ver ahora, por miedo a que me desilusionen, como por ejemplo Historia Interminable... seguro que me decepciona...

es que... quien no ha jugado a buscar a Wally? me parece que todo el mundo...

un besazo!

Striper ha dit...

A mi m'agradava trobar-lo.

Dani ha dit...

jo també tenia un munt de llibres de "A on està Wally"!! Quantes hores!!!

^_^

_MeiA_ ha dit...

siiiii... ;)
jo tb passava un munt d'hores... la veritat és que m'agradava molt! quins temps aquells... aiiiiins... ens estem fent grans! JOÉ!

Unknown ha dit...

Jo també jugava amb els llibres dels altres perque no he tingut mai llibres de´n Wally... però em costava molt trobar en el tio de la camisa de ratlles i no tenia ni idea que perdia coses pel camí... La culpa la tenen els meus pares!

_MeiA_ ha dit...

Nenaaaa!
aprofita ara que tens un nen! compra-li llibres d'en Wally, i ensenya-li a buscar!
Li encantarà! i així tu també hi disfrutes!