dijous, 4 de setembre del 2008

Premi Paracelso 2008


Moltes gràcies Lucrècia de Borja i Barién per concedir-me el premi Paracelso 2008! Fa sempre molta il·lusió rebre aquests detalls de la gent que et llegeix! Ets un solete!

Aquest premi anomenat Paracelso li atorga a la paraula un sentit màgic. Un sentit que en la màgia s'anomena "Verb". I això vol dir que la paraula pot crear. La paraula és la força, però hi ha paraules que tenen més o menys força. Hi ha poder a la paraula, però també hi ha paraules de poder. Aquest poder no es limita a la paraula, si no que està també present d'alguna manera als signes, a la màgia, les imatges i les lletres.

Jo concedeixo el premi a unes persones que per mi també tenen el seu toc de màgia, als blocs que són per mi obligats a llegir, ja que en el pas dels mesos, han passat de ser persones anònimes i desconegudes, a formar part de la meva vida diària, les quals els hi he agafat un aprèci molt i molt important. Doncs aquestes persones ja sabeu qui són (les mateixes que els hi vaig proposar a fer el test anterior):

* A la Syl per Freakylandia
* Amb en Dani per Mani Doreno's Blog
* Amb en Cesc per Alea Jacta Est
* Amb en Dani per Único e igual
* I per l'Àlvaro per No me cogeréis vivo

Enhorabona a tots 5! Un petonàs a tots

7 comentaris:

Álvaro ha dit...

Enhorabona pel premi reina! Veient el teu creixent número de visites, no és d'extranyar que es fixin en tú per a donar-te algun que altre premi. Pocs em semblen!

I què dir-te... ja saps que em fa moltíssima il·lusió rebre'l, i més vinguent de qui vé (sí, sóc un enchufao').

T'estimo.

_MeiA_ ha dit...

si si.. tu ets un enchufao! jeje
però te'l mereixes molt! ja saps que m'encanta la manera que tens tan peculiar d'escriure i d'expressar-te. M'encanta llegir-te! ja ho saps, no és novetat!

vaya.. jo m'estic quedant flipada amb el mapa.. que puja com l'escuma!

disfruta molt del premi vida! t'estimo!

Unknown ha dit...

SNIFFFF!!!!
Primer: enhorabona pel teu premi!
Segon: gràcies pel premi... m´emociona molt... són "tonteries" però m´agraden molt i molt... i la coletilla que has posat al final del post és molt tendre... SNIFFF!!!!
Gràcies!!!!!

Bluemey ha dit...

Osstiii... vui dir ·_·U ..Caraaam!

Quina il·lusió! Merci guapíssima!

No he preparat cap discurs ni res per l'estil, m'has enganxat despistat.. així que seré breu i dire que merci, que tu n'ets molt més mereixedora que jo, ja que pel contingut que publiques, es nota que agrades i això ho demostren les teves més de 8000 visites!

ENHORABONA I GRACIES DE TOT COR!

_MeiA_ ha dit...

de res!

merci a tots dos! per formar part d'aquest blog! i per formar part de mi!

un petonàs

Dani ha dit...

Felicitats pel premi!! I moltes gracies!!

Tard... pro ara faig la entradeta ;)

_MeiA_ ha dit...

;)