dissabte, 5 d’abril del 2008

ResaKa


Me pongo a recordar la noche de ayer y se me dibuja una sonrisa en mi cara. Al principio parecia una noche de viernes aburrida, en el bar de siempre... Pero fue irnos de alli y la noche se transformó, en alegria, risas, recuerdos, emociones... De esta noche me quedo con las risas y el buen rollo de Igor. Con todas esas rondas a chupitos. Con el bailoteo. Y sobretodo, descubrir el otro lado de Mia... aiiins! y yo decirle Borde! jajaja
El resultado de esas noches, es todo un dia de resaca, llamadas de telefono y un no parar de sms.

Y hoy sabado... ¿Repetimos?...

2 comentaris:

Álvaro ha dit...

Aquestes són les millors nits possibles. Les que es converteixen en genials sense haver-ho buscat prèviament. Les que sorgeixen desde allò comú que és parlar amb els amics, riure una estona, i sortir a prendre alguna cosa.
Precisament ahir va ser-ne una d'aquestes. El problema està en que avui diumenge no hi ha qui pugui escoltar 3 cançons seguides sense patir la sensació de que li esclatarà el cap per culpa de la ressaca. Però bé, no sé quí va dir que els diumenges es van crear per això. Bé, per això, i per mirar les fotos fetes la nit anterior i descobrir coses que no recordaves que passéssin. Potser tindrà raó.

Petons maca.

_MeiA_ ha dit...

jajaja.. això de les fotos tens tota la raó del món! però es tan divertit mirar-les! i pensar molt a dins teu... Merda! daixo no menrecordava! jujuju

Si, la veritat és que aquest cap de setmana no tenia planejat fer res,, i ha set un dels millors des de feia molt de temps, pk le disfrutat com mai... de nit festa,, i durant el dia aguantant la resaca, però fent un munt d coses... i mencanta o està parada!

un altre petonas per tu wapixim!