diumenge, 6 d’abril del 2008

SinParArrr

Cap de setmana complert, molt complert. Sense parar ni un minut!
Fins i tot he aprofitat la llum solar, cosa que feia molt de temps que desaprofitaba d'una manera absurda, que era dormint, o no fer gaire res. En canvi, aquest cap de setmana, es pot dir que he aprofitat les 24 hores del dia, tan la nit com el dia.


Dissabte, per primera vegada, vaig anar a visitar l'Aquarium de Barcelona, cosa que em feia molta il·lusió poder submergir-me en les profunditats marines i descobrir un món tan desconegut com fascinant.
Hi han 11.000 exemplars, d'aproximadament 450 espècies diferents. Impresionant! És que tots! Taurons, els peixos lluna, els peixos globos, el peix roca, els caballets de les algues, el peix japarut, estrelles de mar... i en Nemoooo!



I avui, diumenge hem fet una excursioneta fins a Cabrera, on obre els cingles del Collsacabra hi ha el Santuari de la Mare de Déu de Cabrera. Un lloc idílic, dels més encantadors de la comarca d'Osona i on es respira una gran tranquil·litat, ja que només s’hi pot arribar caminant. Un cop a dalt, és inhabitable quedar-te bocabadat davant la vista que et trobes. I és que és un espectacular mirador de tota la plana de Vic i les Guilleries, terrenys que s’estenen als peus del santuari.
Ara mateix, estic rebentada... i a part, vermella com una gamba! Ens hem emportat una bona cremada tots per culpa del Lorenzo que ens ha fet avui.